![]() |
Schimb BMW
4 Attachment(s)
Schimb BMW cu E36 cabrio. Ofer diferenta convenabila, depinde de masina.
|
Re: Schimb BMW
UP!! Sau vand urgent cu 2200e negociabil!
|
Ce dotari are ? Ce motor ? Lasa date pentru contact .
|
Bmw E36 2.5i Vanos, an 1993, 192cp
Interior: - geamuri electrice fata-spate - oglinzi electrice - trapa electrica - dublu climatronic - perdeluta luneta - volan M + schimbator M E46 - scaune stock din plus - cotiera spate cu suport pahare - ABS - servo Exterior: - culoare albastru, nu stiu cum se numeste exact culoarea dar se schimba in functie de lumina soarelui. Nu se schimba in alte culori, tot in albastru doar ca in 3 diferite nuante: mov, albastru inchis si albastru deschis cu perle. - folie fata-spate omologata R.A.R. - bara fata M + lip - bara spate stock + difuzor M - eleron luneta - eleron portbagaj din aluminiu imbracat in folie de carbon - nari + capace oglinzi imbracate in folie de carbon - faruri depo cu fundal negru si cu lupa + engel eyes - semnale albe depo cu fundal negru - proiectoare depo - stopuri depo clare full led - jante 16'' Pro Line Wheels Week-end-ul trecut am montat pe masina ambreiaj cu volanta usurata. Pentru cei interesati: Tel: 0747231735 Y!: xshadyblood sau PM. Daca am omis ceva voi reveni cu restul informatiilor. Si nu mai negociez nimic, primul care a venit cu 2000 e pleaca cu ea acasa. Nevoie urgenta de bani 2 zile. |
Up! Masina are si stergatoare cu senzor de miscare (am uitat sa precizez).
|
Nu se mai schimba/Nu se mai vinde. Threadul se poate inchide, Multumesc. >> https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ct-belele.html <<
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning