![]() |
Bmw E46
Salutare tuturor! Cum sunt cam tanar in varsta si ca user as vrea sa va intreb cate ceva despre o masina pe care as vrea sa mi-o cumpar. Este vorba de Bmw e46, 318 ca an pana in 2001, mai noua nu-mi permite bugetul.Ce parere aveti, la 19 ani este buna o astfel de masina? La ce ar trebuie sa fiu atent atunci cand o sa'mi cumpar? Care sunt costurile de intretinere? Care sunt cele mai frecvente probleme? Multumesc anticipat!
|
Re: Bmw E46
Quote:
Costurile de intretinere sunt destul de maricele pt o persoana simpla, motor mare, de aici pleaca un impozit mai maricel, o asigurare anuala de asemenea, si piesele, fata de o masina care poate fi pt varsta ta si mai ales incepator maxim 1.7 Succes la achizitionare. |
Quote:
|
daca ai niste cauciucuri bune de iarna si le mai ai cat de cat cu covrigu' n-ai probleme.
in rest sunt masini fiabile, daca au si fost intretinute corect. ai grija ca pe la noi sunt destul de multe alergate cu care s-ar putea sa ai probleme mari. |
Daca vrei sa vezi pe unde se invarte ca intretinere dai un search
pe:www.autokarma.ro Si uita-te la preturile consumabilelor si al pieselor.Selectezi acolo modelul si anul (iti dai seama mai costa si manopera) Daca nu te deranjeaza un consum de 11-12% prin orase ca Bucuresti poti alege benzinarele:318i-320i Cu toate ca cea mai buna afacere ar fi sa iei una diesel.Si daca faci asta iati un 320d Facelift.Sau de ce nu un 318d |
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning