Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Bmw E46 (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/316758-bmw-e46.html)

RobotBoy 30-04-12 20:47

Bmw E46

Salutare tuturor! Cum sunt cam tanar in varsta si ca user as vrea sa va intreb cate ceva despre o masina pe care as vrea sa mi-o cumpar. Este vorba de Bmw e46, 318 ca an pana in 2001, mai noua nu-mi permite bugetul.Ce parere aveti, la 19 ani este buna o astfel de masina? La ce ar trebuie sa fiu atent atunci cand o sa'mi cumpar? Care sunt costurile de intretinere? Care sunt cele mai frecvente probleme? Multumesc anticipat!

oviac 01-05-12 07:03

Re: Bmw E46

Quote:

Originally Posted by RobotBoy (Post 5004270)
Salutare tuturor! Cum sunt cam tanar in varsta si ca user as vrea sa va intreb cate ceva despre o masina pe care as vrea sa mi-o cumpar. Este vorba de Bmw e46, 318 ca an pana in 2001, mai noua nu-mi permite bugetul.Ce parere aveti, la 19 ani este buna o astfel de masina? La ce ar trebuie sa fiu atent atunci cand o sa'mi cumpar? Care sunt costurile de intretinere? Care sunt cele mai frecvente probleme? Multumesc anticipat!

In primul rand fii atent ca sunt cu tractiune spate, daca esti incepator iarna se poate sa ai probleme mari cu ea. Nu este obligatoriu dar sunt rele.
Costurile de intretinere sunt destul de maricele pt o persoana simpla, motor mare, de aici pleaca un impozit mai maricel, o asigurare anuala de asemenea, si piesele, fata de o masina care poate fi pt varsta ta si mai ales incepator maxim 1.7
Succes la achizitionare.

RobotBoy 01-05-12 11:52

Quote:

Originally Posted by oviac (Post 5004689)
In primul rand fii atent ca sunt cu tractiune spate, daca esti incepator iarna se poate sa ai probleme mari cu ea. Nu este obligatoriu dar sunt rele.
Costurile de intretinere sunt destul de maricele pt o persoana simpla, motor mare, de aici pleaca un impozit mai maricel, o asigurare anuala de asemenea, si piesele, fata de o masina care poate fi pt varsta ta si mai ales incepator maxim 1.7
Succes la achizitionare.

In momentul de fata am Focus 1.6 101 cp care nu prea ma incanta, deaia vroiam sa trec la ceva mai mare (berlina). Cu masini puternice am avut experiente, chiar si tractiune spate (ce-i drept, nu iarna). Oricum, iti multumesc si mai astept pareri, mai ales de la cei care au acest model.

steffan 01-05-12 12:39

daca ai niste cauciucuri bune de iarna si le mai ai cat de cat cu covrigu' n-ai probleme.

in rest sunt masini fiabile, daca au si fost intretinute corect. ai grija ca pe la noi sunt destul de multe alergate cu care s-ar putea sa ai probleme mari.

vlad300 06-05-12 15:53

Daca vrei sa vezi pe unde se invarte ca intretinere dai un search
pe:www.autokarma.ro
Si uita-te la preturile consumabilelor si al pieselor.Selectezi acolo
modelul si anul (iti dai seama mai costa si manopera)
Daca nu te deranjeaza un consum de 11-12% prin orase ca Bucuresti poti alege benzinarele:318i-320i
Cu toate ca cea mai buna afacere ar fi sa iei una diesel.Si daca faci asta iati un 320d Facelift.Sau de ce nu un 318d

All times are GMT +2. The time now is 22:15.

- Copyright 2026 4Tuning