![]() |
[Sfaturi ]Cumparare Masina
Salutare as dori sa stiu si eu ce masina buna as putea sa imi cumpar la un buget cuprins intre 3000 - 4000 de euro !
Preferintele mele : Sa nu fie veche , sa consume putin si sa aibe un aspect cat de cat bun ! Pt ca ma gandesc ca dupa ce o sa dau acesti bani poate nu o sa mai am posibilitatea sa mai strang alte 3000 4000 si as dori o masina care sa nu bag foarte multi bani in ea ! Multa lume ma indruma catre Skoda Octavia , Golf 4 si Ibiza ! |
Re: [Sfaturi ]Cumparare Masina
Depinde ce vrei de la masina si ce fel de masina sa fie :) Eu zic sa te uiti la Skoda Fabia, Octavia Tour 1, Seat Ibiza, Seat Cordoba, Opel Astra G, Opel Vectra, Ford Fiesta, Mondeo sau Focus... :-?? toate 2002+ BMW E46 -'98-'02
|
ford focus sau golf4 numai ca eu stiu oameni care le-au luat pe la 130-140mii km(acum 3-4ani) si acum au 190-200mii dar in anunturi tot 140-150 "reali" au :))
|
Quote:
|
Salut, eu dispun de 5-600o euro pt o masina si m-am axat pe octavia.(Diesel sau benzina) care e mai intretinuta .
Daca crezi ca nu dispui de prea multi bani dupa achizitie, adica daca pica ceva sa o tii in fata blocului nu merita sa cumperi una din gama mare si mai veche. Am mers astazi cu un ford fiesta, ai loc sufiecient in fata, in spate mai putin, dar acolo stau pasagerii( mai putin ma refer fata de o masina din gama mare) . De banii tai iti poti cumpara o masina mai noua (2007-2008) cu putini km. cumparata din Romania si intretinuta de o persoana fizica. Costuri mici la intretinere, si consum de asemenea. Alegerea e a ta. Succes si poate ne spui si noua ce ai ales |
Quote:
|
Quote:
Eu am o inaltime mai mare si nu-mi sta bine in fiesta, plus ca eu doresc o masina familiara, Am vazut pe autovit, auto si aici pe bazar masini din acel an cu pana in 60-70 000 km, unici proprietari. Bordul este unul placut, materialul din compozitia bordului de asemenea. Acum parerile sunt impartite de la om la om. Probabil cine are bmw seria 3-5 etc iti vor spune ca sunt scaunele mai putin ok, deoarece s-au obisnuit cu cele de pe bmw, altii au slk si nu le plac bordul de la fiesta ca a lor este mult mai dichisit + lemn etc. Cauta un prieten si vezi cum te simti in el Salut |
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning