![]() |
Cum e recomandat?
Am si eu un HU Kenwood si vreau sa stiu cum e bine sa tin reglajele...controlul de la Subwoofer acum il am la +9 merge pana la +15, pana astazi bass'ul il tineam +8, medii +2 si inaltele +3, am dat bass'ul la +0 si ma intrebam daca pot da controlul de subwoofer mai mult...acum cu bass'ul la +0 a mai scazut si bass'ul subwooferului...dar vreau sa protejez putin midbasul, cum era la +8 baraia la volumu mare, acum la +0 se aude bine.
HU: Kenwood KDC-415U Subwoofer: Powerbass S12 Amplificator: Hollywood HXA 20 |
Re: Cum e recomandat?
Quote:
|
Am vorbit cu el de careva ori, am vrut sa stiu si alte pareri de la ce'i care au cd player Kenwood, sa stiu si alte setari/sugestii...etc :)
|
nu ai vreo optiune gen bass boost pe amplificatoru subwoferului?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Am lamurit in detaliu cu Norbi si sunt multumit cum suna, am reglat sa fie bine si pentru subwoofer si pentru medii/inalte.
|
Am si eu o intrebare si nu avea rost sa mai deschid alt topic, cum e recomandat sa ti subwooferul cu portul inspre portbagaj sau in sus? Vreau sa stiu daca soarele dauneaza difuzorului cand ti difuzorul in sus si bate soarele in el, eu am foli ar fi vreo problema? Parca suna mai bine cu difurozul in sus. Astept pareri Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning