![]() |
Dauna totala - Casco
Deoarece este posibil sa fac cunostiinta cu aceasta experienta..as dori sa imi spuneti mai exact ce inseamna pentru mine asa ceva...la ce sa ma astept..etc
Mai exact..masina Mazda 2 - 2008, accidentul o sa il prezint mai jos intr-un link..unde sunt si poze. Anul 3 spre anul 4 [facea acum pe 26 martie], valoarea masinii in anul 1 12190, coeficient al sumei asigurate 70% intre 3-4 ani vechime...deci aprox 8530 euro accidentul: http://www.bzi.ro/masina-rasturnata-...o-video-274872 din primele discutii cu cei de la service-ul mazda din bucuresti unde am tirmis masina, se pare ca sunt sanse 80% sa fie dauna totala Acum...ce primesc eu in astfel de conditii? cat dureaza intregul proces? ce trebuie sa fac? mici indicatii mi-ar fi ff binevenite multumesc |
Re: Dauna totala - Casco
Quote:
Revenind la subiect , vad ca partea cea mai afectata e dreapta ! , daca partea de articulatie e afectata , inclusiv partea unde vine prinsa suspensia , masina va fi declarata automat dauna totala ! |
Re: Dauna totala - Casco
spuneti-mi si mie legal care sunt termenii maximi in care trebuiesc rezolvate problemele...mai exact:
accident 12.03...constatare, reconstare: dauna totala..conform devizului final primit azi din acest moment din cate am inteles mai sunt cativa pasi..asiguratorul ce termen maxim are pana la a-mi depune banii in cont? [si ce pasi mai sunt de indeplinit de el..la care mai are termen de x zile..de exemplu : termen de x zile pana la negociere platii...termen de x zile pana la semnarea "intelegerii"...termen de x zile plata in cont] |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning