![]() |
Ce motor intra pe Dacia 1300?
Salut. As vrea sa stiu ce motoare se pot pune pe o dacie 1300....chiar daca trebuie sa modifici ceva mai mult la suportii din compartimentul motor si la intarirea caroseriei. Is curios daca ar intra dupa niste modificari si un motor gen vr6, ...v8 de bmw sau de polo 1.6 gti cum am auzit ca are unu pus pe o dacie. :mrhappy:
|
Re: Ce motor intra pe Dacia 1300?
ai cautat p-aici pe forum si nu ai gasit raspuns? nu cred... inseamna ca nu ai cautat cum trebuie.... cauta si ai sa gasesti.. si nu 1.. multe... rog un moderator sa ia atitudine:P
si ca sa-ti raspund.. pe scurt... bani sa ai.. ca motoare se gasesc:P |
chiar dimpotriva am cautat da n-am gasit deocamdata dacii 1300 cu motoare mari gen vr6 ....vreau sa stiu daca se poate pune motoare cum ii vr6 care are 2800cmc pe asa caroserie...daca si sa stiu cam in ce suma se incadreaza modificarea compartimentului motor..intarirea caroseriei si transplantul. Pe forum nam vazut pana acuma asa cv....singura dacie cu vr6 este un logan sgm:)
|
|
Intrebari dastea vad saptamanal si ma abtin de la comentarii. Dar totusi nu exista putina atitudine pe forumul asta numai motoare de avioane pe dacii si intrebari stupide .
Ai pe forum N exemple de motoare care au fost puse pe dacii , cand zici modificari majore aveti idee la ce costuri se ridica si ce STUDII trebuie sa ai ca sa le faci Ok. Vrei motor de bmw , ai vazut din profil vre-o data un motor de bmw si unul de dacie? |
ms...primu link l-am vazut...da ii pe dacia 1310 din ce am vazut....iar mie mi-ar cam trebui pe dacia 1300 printre primele modele(cu faruri ovale si stopuri mici) si eram curios daca pe modelul ala a incercat cineva pt ca mi s-a spus ca fata de 1310 ii cu mult mai slaba caroseria pt asa cv cica si dupa ceva vreme cam se "dezmebmreaza" sasiu :|
|
Quote:
|
Dacia are caroserie autoportanta.
Daca ai bani mergi la un meserias lasi masina la el vre-o 2-3 luni ti-o intareste unde este nevoie si iti face totul custom. Te complici mult cu vr6 daca nu pui turbo pe el ..il urci degeaba sus. De cand Robert l-a pus pe logan toti sunt nebuni dupa vr6.. Pune 1.7turbo,injectie,un soft bun si esti sef! Tot ce este pe carburatie este depasit dupa mine,daca vrei o masina echilibrata si pt strada si pt 402 injectia este sfanta! |
Quote:
Per general bani sa ai ca lucrari se fac... |
Quote:
|
Mi-e mi se pare cam mult un V6 sau V8 pentru o Dacie.Dar na..
Daca tot vrei ceva mai bine te limitezi la un 1.4 Alpine. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
din ce vad... nu cred ca ai ridicat vreodata capota la un corrado, si cred ca nici la dacie! succes, pare promitator! |
Quote:
Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning