![]() |
Intrebare legat de norma poluare Vw Lupo!
Ce norma de poluare are un Vw Lupo 1.4 din 1999 luna a 10!
Este euro2 sau euro3? |
Re: Intrebare legat de norma poluare Vw Lupo!
mai mult ca sigur euro 2
|
Quote:
|
as zice ca da pentru ca o cunostinta a patit urmatoarea faza la RAR. cu un golf 4 1.4 16v din 2000.
O baga pe bancul de probe, aia de acolo toti ca iese euro 4, ajunge la ghiseu ii zice ca e euro2 si ca nu exista euro 4 din anul ala. Si din cate stiu la modelele pe benzina de la Vw, s-a facut trecerea de la euro 2 la euro4, foarte putine modele care sa fie euro3. Asa ca daca o masina din 2000 tot 1.4 au scos-o euro 2, nu vad de ce ar scoate-o euro 3 una din 99 in conditiile de fata. cum spuneam, nu sunt sigur 100%, dar un 90% da. pe baza a ce informatii ne-ai spus pana acum. |
Quote:
App. m-am tot uitat si pe mobile si am vazut ca sunt si din 99 euro 4 si euro3 si din 2000 euro 2 , cred ca depinde si codul motorului ca am cautat si am gasit 4 tipuri de motoare toate de 75 de cai cu cod motor diferit... |
euro 3 foarte putine, ai grija ca nu tot ce e trecut la ei euro 3 si 4 e si la noi euro 3 si 4
la ei e norma aia de poluare D3, D4 care se considera ca si euro3,4 la impozitul platit pe masina la ei. sau care le-au schimbat catalizatorul, dar la noi oricum nu se recunoaste asta. |
Quote:
Ms de sfaturi si de reply-uri |
cu placere.
eventual sa zici ce ai rezolvat pana la urma cu ea. bafta. |
Quote:
Luni oricum merg la RAR sa o verific. Bine ar fi sa faca vreo greseala sa mi-o bage si euro4 ca nu ma supar :)) dar na viseeee |
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning