![]() |
ROVIGNETE 2005
cine stie ceva in plus despre ele...pareri pro/contra (cre' k toate o sa fie mai mult contra :D :lol: )
---------------- http://www.afacereamea.ro/i-aut.php?...ROVIGNETA_2005 ideea a plecat de la cox... toate drepturile (daca exista :lol: ) ii apartzin... |
Pe mine ma oftica faptul ca treaba nu a fost mediatizata. E propusa de nastase si nu a fost mediatizata din cauza campaniei. Dar acum?
De ce nu or mai zice nimic? |
Cred ca in curand o sa ajungem sa platim si daca iesim din casa, de fapt o sa platim tot: ca stam in casa, k plecam, k mancam, TOT. Ce tara de ***!!!!!
PEACE :peace: |
mai multe informatii, inclusiv preturi, puncte de achizitie, etc la
http://www.andnet.ro ----- eu mai am o intrebare (super serios acum :? :roll: ): de unde stiu eu ce euro e kadettul meu diesel din 86? sincer cred ca e euro 1 motorul, dar nici in carte nici in talon nu scrie nimic... :roll: :? :roll: :? .... iar cand ma verifica la rovigneta, inseamna ca imi pune automat si testerul de emisii in eshapament :roll: :? :?: ... ca atunci cred ca multi dinter noi trebuie sa schimbe mashinile/taloanele/etc :?: :? :roll: :? :?: |
Eu stiam ca taxa de drum este introdusa in pretul combustibilului!!! Ce s-a intamplat?
|
se fura in continuare ce crezi ca se intampla :evil:
stirea e luate de pe situl realitatea tv Quote:
|
in semn de ramas bun de la vechiul guvern :x
sa-i :censored: in gura unii studenti , cum e cazul meu, trebuie sa plateasca luna asta urmatoarele: taxa facultate asigurarea de raspundere civila auto brad cadouri revelion excursie la munte tzoale tre sa-mi iau si parfum carti ca tot vine sesiunea poate s-or mai gandi sa-mi mai dea si a 3a oara amenda sau sa-mi ridice masina abuziv din fata facultatii din nou cand ma duc la cursuri si mai tre sa platesc si :censored: ala de rovigneta Pt. noul an am o colinda pt. PSD: Degeaba spuneati ca vreti sa ne bagati in UE Voi nu stiti decat sa v-o luati la :blowme: |
sa inteleg ca ai uitat sa iti platesti asigurarea obligatorie? :lol:
|
n-am uitat :)
dar rovigneta cred ca am sa uit sa o platesc pana cand o sa am chef sa o platesc :) daca e sa iau amenda, si pe aia o s-o platesc tot cand o sa am chef :twisted: . Pana prin februarie nici nu ma gandesc. |
In sfarsit un subiect interesant... Nu stiu ce-om face, dar eu nu am avut niciodata rovigneta... 24 de euroi... Cred ca este doar un proiect... Nu cred ca se va pune in aplicare... Cine draqu da atatia bani cand benzina se tot scumpeste ???
|
vorbsc serios despre motoare... al meu e non euro sau nu? cand te verifica iti fac shi noxele?
ca va fi problema atunci :roll: :? :? :roll: |
cica s-a amanat pana pe 15 ianuarie obligativitatea platirii taxei de drum.....
|
Da s-a amanat pana la 15 ianuarie termenul limita. Mare r@#@t.
Eu zic ca dupa sarbatori sa iesim toti in strada. De unde naiba sa mai ai bani dintr-un salariu amarat dupa sarbatori? Asta nu mai e jecmaneala. Jecmaneala a fost pana acum. Asta e rautate pe fata. Ce era asa complicat sa amane termenul limita cateva luni, avand in vedere ca abia luna asta au anuntat taxa asta; doar era campanie electorala pana atunci deh cum sa mai traga inca o teapa... Eu unul sunt dispus sa ies in strada si sa protestez ca m-am saturat sa-si bata astia joc de mine pe fata. Putem sa ne facem dreptate numai ca pt. asta trebuie sa incetam sa mai fim indiferenti. |
1 Attachment(s)
ia uitati ce am eu :)
|
baga si tu una scanata la o rezolutie mai buna sa dau si yo un print :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning