![]() |
probeleme accelerare e36 328
ma poate ajuta cineva?at cand accelerez intrerupe cateva secunde si pe urma isi revin si nici nu trace cum ar trebui.AAA si inca ceva:consuma ca la balamuc
|
Re: probeleme accelerare e36 328
Cele mai probabile probleme pentru simptomele tale
-Debitmetru(incearca sa scoti mufa si vezi daca observi vreo schimbare) -Sonda lambda(miroase a benzina pe evacuare/fum negru) -Aer fals(furtune ,cot debitmetru) -verifica bujii,fise ,bobine |
Re: probeleme directie e36 320i
salut am o problema la directie knd virez de volan in mers nu isi mai revine inapoi decat dak il trag eu pe loc vireaza foarte bn stie cineva de unde poate fi problema
|
debitmetru e nou,la fel si cotul,da si rateuri dar face urat doar in turatii mici pe la 2300 de ture
|
@maryusbentea
Eu vreau sa-mi schimb mocheta... Ce legatura are cu topicul asta ???? |
verifica sa nu fie bobinele crapate. eu le-am schimbat si acum merge foarte bine.aceleas simptome le avea si a mea.
|
acceasi problema am si eu,doar ca am motor 2.0 m52 vanos instalatie simens imi da in nas si rateu si consuma mult,cine se mai pricepe sa ne ajute si pe noi sa stim ce sa schimbam
|
http://www.bmwclub.ro/forums/topic/1...or-e36-m50b20/
rezolvarea in mare parte nu stiu de unde a venit 100% dar cert este ca sonda lambda mi-a facut cele mai multe probleme iar dupa ce am umblat la ea totul e super ok. vezi si asta https://forum.4tuning.ro/290-zona-teh...i-senzori.html |
nu am stat sa citesc topicul de pe bmwclub pentru ca stiu ca majoritatea sunt probleme a caror rezolvare nu apare pe forum dar am avut aceleasi simptome, consuma aproape 20 la mers "batraneste", apasam acceleratia si nu se intampla nimic ceva timp si tragea fix deloc. problemele au fost senzorul de la volanta, care era responsabil cu raspunsul la acceleratie si sondele lambda care si alea afectau acceleratia si mai important consumul. dar iti sugerez sa ii faci si o diagnoza sa fii sigur cand schimbi ceva, pentru ca nu e placut sa dai banii pe ceva ce nu ai nevoie
|
astazi am verificat bobinele si bujiile,nimic in neregula!chiar nu stiu de unde sa ma apuc si sa termin o data
|
astazi am verificat si eu tot pe la motor in afara de sonda landa toti senzorii si bobine buji tot cu ajutorul lui florineluspr ,ma ajutat foarte mult si il recomand cu incredere, la mine debimetrul meu e mort nu mai face nimik si a mai ramas sonda landa sa o verific
|
Multumesc pentru recomandare.
Sonda la tine functioneaza in mod sigur, dupa cum aratau bujiile,,prea bine,, pentru un ,,debimetru de mobila, care are senzorul lipsa(rupt), in conditiile in care aveai si aer fals si bujiile foare obosite, una chiar crapat electrodul!+compresia......... |
am pus masina pe tester si mi sa spus ca vanosul e blocat si debitmetru e stricat,ma poate ajuta careva cu sfaturi?
|
sfaturi mai bune de atat nu gasesti niciunde, repara vanosul si schimba debitmetrul
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning