![]() |
bmw e87 120d 163hp clapetii admisie
salut ma poate ajuta si pe mine cineva daca se poate?
am schimbat bujiile incandescente si a trebuit sa dau admisia jos pentru a le putea schimba si mecanicu mi-a sugerat sa dam clapetii din admisie jos pentru ca exista riscul de a se rupe si sa ii traga in motor din ce am inteles eu clapetii folosesc doar pentru a frana de motor pentru a fii mai lina voi ce stiti despre treaba asta am facut bine ca i-am scos sau nu? multumesc si astept daca se poate parerile voastre |
Re: bmw e87 120d 163hp clapetii admisie
Quote:
|
Claptele de acceleratie scoase de pe 320d din 2003 si 530d din 2005 m sport , efecte negative : o usoara pierdere de cuplu la ture joase [ insesizabila pentru unii ] , dar care se poate compensa printr-o resoftare stage 1.
Daca tii masina , recomandarea mea e sa asculti mecanicul , am vazut live ce pot face porcariile alea , daca sunt scapete in motor ! |
Quote:
|
sal,eu am varianta 118d (1995 cmc) eu nu am acele clapete,dar daca aveam le scoteam se cumpara niste capacele care astupa gaurile acelea ramase,am desfacut live pe un 320d si una din ele era rupta din ax,le am scos pe toate masina trage ca inainte..deci scoatele
ps avem masini identice la culoare :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning