![]() |
bucse spate e36
am si eu o problema.imi sare masina de fund.astazi a inghetat pe jos si imediat ma ia de fund.telescoape bune.stiti cumva ce bucse trebuie sa schimb...k vreau sa le comand de pe net dar nu stiu cum arata..ms!
|
Re: bucse spate e36
Quote:
|
Quote:
|
Din descrierea ta vaga ma duce la telescoape-arcuri dar da mai multe detalii si cat mai aproape de situatie. Zgomote se aud? cand pui frana brusca masina se lasa de bot,ridica de spate?daca ai bagaje sau 2 adulti pe locurile spate masina se lasa de spate mult, gen intra roata sub aripa sau...? In mers normal cand tragi brusc de volan stanga dreapta masina reationeaza ca o "barca" miscandu-se brusc urmarind directia volanului?Arcurile sunt rupte? telescoapele curg?
|
Quote:
|
O revizie la bucsaraie si verifica starea telescoapelor,arcurilor iti va spune ce e stricat/ in neregula.Masina are joc in rulmentii spate?uruit ceva? pune-o pe cric , asigura masina si verifica suspensia spate, imposibil sa nu gasesti ceva. Cat de joasa e masina ta fata de normal?conteza mult cat o cobori sa nu schimbi centrul de gravitatie, o masina joasa nu inseamna neaparat stabilitate masina,dar aici discutia e mai ampla.
|
Quote:
|
Fa o verificare la puntea spate si sigur gasesti ceva, asa pe net e mai greu. Bafta.
|
S-ar putea sa fie bucsele de la puntea spate... Vezi daca are joc puntea.
|
Verifica bucsile din prag de la puntea spate:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
La inceput nu imi venea sa cred ca de la o simpla bucsa poate sa mearga atat de prost. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning