![]() |
intrebare spira airbag volan e36
1 Attachment(s)
Problema este urmatoarea: la volanul de e36, modelul din poza imi lipseste spira de la airbag (asa am inteles ca se cheama ...nu am vazut-o fizic sa stiu despre ce e vb.) adica mi-am dat seama cand am vazut ca nu am mufa pereche ptr cea din bord:D.
Intrebare: se poate folosi alta de la acelasi tip de volan? sau e compromis volanul meu? In cazul in care se poate pune alta ma intereseaza daca are cineva ... si un pret.....dar momentan as vrea sa stiu ce si cum ..... mi-ar fi cam naspa sa ma grabesc sa o cumpar si sa nu fie in regula (eventual daca este in TM sa o pot proba) Multumesc de pe acum ptr ajutor |
Re: intrebare spira airbag volan e36
la mine a fost incalcita putin.am taiat partea nasoala am lipito inapoi aia buna am infasurato pe butuc si merge.prin banda trec 4 fire. 2 pt clacson si 2 pt airbag.cam greu sa gasesti o banda la fel.are cam 2 m.cel mai bine cauta un alt butuc cu banda si se rezolva.il poti pune pe volanul asta fara probleme.
|
Quote:
multumesc |
Quote:
|
Quote:
oricum ms de raspuns si o sa desfac azi dupa masa, iar diseara o sa revin cu niste poze daca nu imi iese |
Quote:
|
4 Attachment(s)
astea sunt pozele....acum ce stiu eu....
pe partea din fata este o mufa ce intra in airbag si un papuc ce merge la claxon pe partea din spate pe butuc are canalele alea (intre timp am vazut un volan cu "spira" si cred ca am inteles: al meu nu cred ca are asa ceva si nici masina nu are mufa aia mai lata ptr spira) la masina exista mufa neagra (de fapt un fir de masa) si aia portocalie ce este in aer la mine ptr ca nu am unde s-o bag la volanul asta. la cel dinainte cu 4 spite era o mufa corespunzatoare. si mai este carbunele de jos care este ptr claxon, iar sus se vede o chestie care este doar de plastic nu are carbune in cap (dar este cu arc ca si carbunele de jos) deci ori volanului ii lipsete mufa...ori nu prevede, dar atunci ce fac cu ea ca banuiesc ca de la aia mi-a ramas becul aprins in bord de la air bag...si volanul asta are si el air bag si daca stiti cum functioneaza becul ala de pe volan ar fi minunat sa mearga si el :lol: sper ca am fost destul de explicit, si, inca odata multumesc ptr ajutor, oricare ar fi el;) |
mufa portocalie este pentru air bag.probabil ca la volanul asta airbagul este tot pe carbuni.nu stiu sigur.ma uit maine la o masina care are volan exact ca asta si este tot functional pe ea.
|
Quote:
|
nu stie nimeni??????? :sad:
lipseste ceva la volan, sau pur si simplu nu se potriveste cu masina? |
Quote:
nimic.....? |
Quote:
|
Quote:
Oricum daca nu il dau, ca acum mi-sa pus pata pe volan de M...:D, dupa sarbatori te sun daca nu deranjez (e valabil nr. ala din anunturile tale???) si sa imi spui cam ce se poate face si chiar sa-mi dai carbunii aia...vedem despre ce e vorba....ms frumos si: LA MULTI ANI!!! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning