![]() |
ajutor arde sigurantele
am un 318 is m44 si de un timp imi tot arde sigurantele si cand imi arde siguranta mi se opreste motorul este siguranta de la pompa azi am fost la tester si imi arata sonda lambda si senzorul pozitie ax cu came ah si sa nu uit ca merge ca un tractor si miroase a gaze nearse in fine am scos mufa de la sonda acu merg fara ea si nu imi mai arde siguranta da tot imi merge aiurea si miroase a gaze nearse la relanti sta acul dar motorul nu merge rotund de unde vine problema cu ce sa incep?? daca aveti ceva idei.... mersi anticipat
|
Re: ajutor arde sigurantele
Nu stiu ce fel de sonda ai,dar daca este cu mai mult de 2 fire,are si incalzire suplimentara si este foarte posibil sa fie stricata acea rezistenta(sa dea la masa) ; ai putea intai sa tai firele albe(de obicei astea sunt pentru incalzire) si sa vezi daca problema cu arsul sigurantei continua,dar ar fi bine sa schimbi sonda cat mai repede :)
Mersul neregulat poate sa fie si de la aprindere(bujii,bobine) sau de la injectoare care curg |
Quote:
|
Ce sa zic,sonda ar trebui sa fie noua ca sa ai incredere in ea ca e buna :rolleyes2
Firele albe sunt 2,ar mai fi unul negru si unul gri daca nu ma insel... |
Quote:
|
daca schimbi sonda lamda (cred ca o vei schimba) sa nu te zgarcesti...ia-ti bosch.....nu din alea ieftine la o suta si ceva de lei. Eu am facut-o si tot la bosch am ajuns...:D
e adevarat ca s-a intamplat acum vreo 3 ani dar nu cred ca s-a schimbat calitatea "chinezariilor"...;) bafta |
Quote:
|
Quote:
NU SUNT EU MECANIC, DAR NU CRED CA ARE TREABA BENZINA PROASTA SAU BUNA CU FIRELE...PAREREA MEA E CA S-A INTAMPLAT CEVA... UN SOC MECANIC ASUPRA FIRELOR. POATE A UMBLAT CINEVA PE ACOLO SI PUR SI SIMPLU S-AU LOVIT FIRELE CU CEVA....E PAREREA MEA, DAR CRED CA ALTFEL NU SE DEZIZOLAU DECAT IN CAZUL UNUI SCURT CIRCUIT...ACUM NU STIU CE S-A INTAMPLAT EXACT ACOLO ORICUM BINE CA AI REZOLVAT;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning