Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 07-12-11, 23:36   #1
zoltan 85

Stage 2

Default ajutor arde sigurantele

am un 318 is m44 si de un timp imi tot arde sigurantele si cand imi arde siguranta mi se opreste motorul este siguranta de la pompa azi am fost la tester si imi arata sonda lambda si senzorul pozitie ax cu came ah si sa nu uit ca merge ca un tractor si miroase a gaze nearse in fine am scos mufa de la sonda acu merg fara ea si nu imi mai arde siguranta da tot imi merge aiurea si miroase a gaze nearse la relanti sta acul dar motorul nu merge rotund de unde vine problema cu ce sa incep?? daca aveti ceva idei.... mersi anticipat
zoltan 85 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-11, 00:23   #2
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]
Default Re: ajutor arde sigurantele

Nu stiu ce fel de sonda ai,dar daca este cu mai mult de 2 fire,are si incalzire suplimentara si este foarte posibil sa fie stricata acea rezistenta(sa dea la masa) ; ai putea intai sa tai firele albe(de obicei astea sunt pentru incalzire) si sa vezi daca problema cu arsul sigurantei continua,dar ar fi bine sa schimbi sonda cat mai repede

Mersul neregulat poate sa fie si de la aprindere(bujii,bobine) sau de la injectoare care curg

Turbos make torque and torque makes fun!
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 08-12-11, 00:31   #3
zoltan 85

Stage 2

Smile Re: ajutor arde sigurantele

Quote:
Originally Posted by julaikos View Post
Nu stiu ce fel de sonda ai,dar daca este cu mai mult de 2 fire,are si incalzire suplimentara si este foarte posibil sa fie stricata acea rezistenta(sa dea la masa) ; ai putea intai sa tai firele albe(de obicei astea sunt pentru incalzire) si sa vezi daca problema cu arsul sigurantei continua,dar ar fi bine sa schimbi sonda cat mai repede

Mersul neregulat poate sa fie si de la aprindere(bujii,bobine) sau de la injectoare care curg
sal in primul rand mersi pt sfat am sonda in 4 fire acu am sonda deconectata in totalitate dar o sa incerc cum ai sugerat tu dar ai idee cam cate fire albe am?(nu ma refer la par)oricum o sa schimb sonda in cel mai scurt timp posibil ce crezi pot sa il inlocuiesc cu una second?sau universala?
Old 08-12-11, 01:28   #4
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

Ce sa zic,sonda ar trebui sa fie noua ca sa ai incredere in ea ca e buna
Firele albe sunt 2,ar mai fi unul negru si unul gri daca nu ma insel...
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 08-12-11, 01:32   #5
zoltan 85

Stage 2

Quote:
Originally Posted by julaikos View Post
Ce sa zic,sonda ar trebui sa fie noua ca sa ai incredere in ea ca e buna
Firele albe sunt 2,ar mai fi unul negru si unul gri daca nu ma insel...
multam pt sfat
Old 16-12-11, 14:56   #6
21UKS

Stage 5

21UKS's Avatar

daca schimbi sonda lamda (cred ca o vei schimba) sa nu te zgarcesti...ia-ti bosch.....nu din alea ieftine la o suta si ceva de lei. Eu am facut-o si tot la bosch am ajuns...

e adevarat ca s-a intamplat acum vreo 3 ani dar nu cred ca s-a schimbat calitatea "chinezariilor"...

bafta
21UKS is offline   Reply With Quote
Old 16-12-11, 18:00   #7
zoltan 85

Stage 2

Quote:
Originally Posted by 21UKS View Post
daca schimbi sonda lamda (cred ca o vei schimba) sa nu te zgarcesti...ia-ti bosch.....nu din alea ieftine la o suta si ceva de lei. Eu am facut-o si tot la bosch am ajuns...

e adevarat ca s-a intamplat acum vreo 3 ani dar nu cred ca s-a schimbat calitatea "chinezariilor"...

bafta
multam pt sfaturi in fine am schimbat sonda lambda senzorul de la axe came si in fine era pompa de benzina de vina avea firele arse si facea scurt acolo am schimbat toata pompa acu merge fara probleme dar ramane misterul cum naiba s-au ars firele acolo?ceva sugestii de la benzina proasta?iar pompa cu pricina am testa-o si merge si acu brici dar nu am mai pus-o inapoi
Old 16-12-11, 18:07   #8
21UKS

Stage 5

21UKS's Avatar

Quote:
Originally Posted by zoltan 85 View Post
multam pt sfaturi in fine am schimbat sonda lambda senzorul de la axe came si in fine era pompa de benzina de vina avea firele arse si facea scurt acolo am schimbat toata pompa acu merge fara probleme dar ramane misterul cum naiba s-au ars firele acolo?ceva sugestii de la benzina proasta?iar pompa cu pricina am testa-o si merge si acu brici dar nu am mai pus-o inapoi
ASA SE REPARA LA NOI MASINILE AM PATIT CEVA DE GENUL LA UN SERVICE DESTUL DE MARE....PRIN INCERCARI PE BANII MEI
NU SUNT EU MECANIC, DAR NU CRED CA ARE TREABA BENZINA PROASTA SAU BUNA CU FIRELE...PAREREA MEA E CA S-A INTAMPLAT CEVA... UN SOC MECANIC ASUPRA FIRELOR. POATE A UMBLAT CINEVA PE ACOLO SI PUR SI SIMPLU S-AU LOVIT FIRELE CU CEVA....E PAREREA MEA, DAR CRED CA ALTFEL NU SE DEZIZOLAU DECAT IN CAZUL UNUI SCURT CIRCUIT...ACUM NU STIU CE S-A INTAMPLAT EXACT ACOLO

ORICUM BINE CA AI REZOLVAT
21UKS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -