![]() |
RELANTIU BMV TDS
SALUT, va rog foarte mult sa maajutati si pe mine cu o problema,am un bmv 525tds E 34 cand pun schimbatorul inR,D,4,3,2 SAU cand virez volanul mi se opreste motorul,asta face numai cand e motorul cald.lam trecut prin 6 testere dar nimic,numi iese nimic de injectie.VA MULTUMESC ANTICIPAT
|
Re: RELANTIU BMV TDS
La cat iti sta la relanti cand e motorul cald ? Poate e relantiul prea jos...
|
prietene, din pacate tre' sa-ti dau o veste proasta
problema ta e din pompa de injectie,e vorba de partea electronica, un fel de regulator de relanti care "adauga" ture in momentul in care intra un "consumator" gen pompa de servo (atunci cand o pui "la treaba" invartind volanu) sau alternatorul (care "munceste" mai mult cand dai drumu la un consumator. cel mai rapid si mai putin costisitor ar fi pentru tine sa te duci la cineva care stie pompe de injectie (sunt vreo 2-3 in bucale si un nene bun de tot in Pitesti) si sa incerce sa-ti repare comanda electronica de la pompa...dar slaba speranta varianta mai costisitoate ar fi sa iei alta pompa de injectie dar atentie : nu cumpara una decat dupa ce auzi motorul pe care-l alimenteaza si e data jos in fata ta am vazut gramezi de "dezmembratori" care le vand la preturi de nesimtire si dau piese stricate bafta |
acelasi lucru iti zic si eu ca este .pompa pentru ca am un amic cu un td care tot asa ii facea. si el a ales varianta cu schimbarea pompei si nu mai are probleme. bafta
|
VA MULYUMESC LA TOTI .AM FOST LA ALT TESTER SI MIAU IESIT ERORILE 136 SI 144. NU AM ALT CEVA DE FACUT DECAT SA SCHIMB POMPA
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning