![]() |
Ce cd player sa-mi iau
Ajutati-ma cu un sfat. As dori sa-mi cumpar un cd player cum mp3 pana in limita a 5 milioane. Ce modele ma sfatuiti, ce marci? Eu ma gandeam la un Panasonic CQC 3503 NE. Multumesc anticipat
|
Re: Ce cd player sa-mi iau
Quote:
|
langa pioneer si alpine mai intra si clarionu ;)
|
La cate am ascultat eu , si am ascultat destul de multe am ajuns la urmatoarele concluzii:
Daca iei amp pioneer e foarte bun pentru ca are multe setari, ampul lui intern suna bine dar nu cel mai bine.Oricum nu ai cine stie ce setari la un pioneer de 5 mil. Amp intern al HU cel mai bine suna la clarion , dar nu e la fel de complex la setari ca pioneer. Panasonicul suna cam intzepat si nu prea e pe gustul meu. Alpine mi se pare ca ampul intern suna destul de prost la volume mai mari. Daca asculti mai incet e ok, cum ridici putin volumul mai tare incepe sa distorsioneze. Daca as avea 5 mil cred ca as lua clarion dxz368 :). |
Eu cred ca trebuie sa mai tii cont si de alte chestii cum ar fi nr de iesiri, intrare, telecomanda. Pt volum mare oricum o sa recurgi la statie.
|
Bulu...ziceai ca nu ai cine stie ce setari la un Pioneer de 5 mil. As vrea sa te contrazic...ce lipseste la un P30MP ?!?! HPF, LPF, EEQ, SFEQ, Mosfet...cam ce mai vrei ?
|
ok scuze pasta nu l-am vazut dar depaseste 5 mil :).Acum pe noile modele se pare ca au inceput sa bage cam ce au si cele mai de sus :).
|
Mda...depaseste 5 mil cu 9 RON
|
:) , cred ca e unu din cele mai bune raport calitate pret. Daca ai amp si nu te dau banii afara din casa merita 110 %.
|
Multumesc mult :D pt sfat intradevar e super modelul Pioneer DEH 30MP :shock: si in plus are display iluminat in albastru si butoane in rosu. Se potriveste de minune cu golf-ul meu 4. Si acolo tot albastru e bordul si acele sunt rosii:o .
|
Am sa va anunt cand mi-l iau si cum se aude. In golf am boxele din fabrica sper sa se impace bine cu noul cd-player Pioneer. Pe viitor as vrea sa-mi pun si tun de bas. Ma gandeam la un JBL si statie JBL ca suna bine tare, duduie masina:lol: Multumiri inca odata.
|
1 Attachment(s)
Quote:
In cateva zile apar la PIONEER modelele noi. Pe langa ca va aparea urmasul lui 30 MP, modelul 40 MP, va mai aparea si modelul 3900 MP, un model care zic eu va merita atentia.;) Costul lui se invarte tot in jur de 500 lei. Putin peste.:-) Dar e un model 2007 SI cum ti-am zis e pe vine.;) |
Ce ziceti de marca M'N'C??? As vrea sa imi echipez masina cu M'N'C ca au preturi bune dar... :-?
|
Quote:
|
Salutare oameni buni. Mi-am luat CD-Player ALPINE CDE 9846 RM. E super fain se aude de duduie capu chiar daca am boxele din fabrica ale masinii. Vi-l recomand si voua cu mare placere. Apline e firma mai profesionala.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning