Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Dacia (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia.html)
-   -   Schimbat motor skoda pe logan (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia/292110-schimbat-motor-skoda-logan.html)

ioz25 02-12-11 12:32

Schimbat motor skoda pe logan

As vrea sa pun pe un logan 1,6 16v un motor de skoda 1.9 TDI dar nu stiu daca imi imcape si nu as vrea sa umblu prea mult in caroserie pt ca pierd din rezistenta caroserieiei.. cat despre costuri ... nu m-ar interesa ..
Daca este cineva care se pricepe si stie daca imi va incapea k nu vreau sa cumpar motoru si sa ma uit la el k nu incape...sau niste sfaturi cum pot sa aflu ... DAR SA NU CUMPAR MOTORU INAINTE..

uzc 02-12-11 13:24

Re: Schimbat motor skoda pe logan

Quote:

Originally Posted by ioz25 (Post 4754410)
As vrea sa pun pe un logan 1,6 16v un motor de skoda 1.9 TDI dar nu stiu daca imi imcape si nu as vrea sa umblu prea mult in caroserie pt ca pierd din rezistenta caroserieiei.. cat despre costuri ... nu m-ar interesa ..
Daca este cineva care se pricepe si stie daca imi va incapea k nu vreau sa cumpar motoru si sa ma uit la el k nu incape...sau niste sfaturi cum pot sa aflu ... DAR SA NU CUMPAR MOTORU INAINTE..

S-a pus vr6 pe logan deci teoretic intra si un 1.9 tdi de vw
BAFTA!!!

(!8Y_M 02-12-11 15:59

dc ai vrea s faci asa ceva? cat dai pe motor.. pe adaptari (multe) pe restul de piese... vinzi loganul si-ti ie skoda...

daca tot muncesti sa schimbi motorul si ai chef de surubareala.. si dasta.. fa ceva creativ.. cum a facus SGM-ul....

referitor la.. daca incape... ridica capota.. cu ruleta.. asta e primul pas.. logic.. orientativ.. pe urma vezi ce cutie adaptezi... pe motor.. sau daca iei si cutia.. vezi ce faci cu restu de adaptari...

ioz25 02-12-11 16:04

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4754771)
dc ai vrea s faci asa ceva? cat dai pe motor.. pe adaptari (multe) pe restul de piese... vinzi loganul si-ti ie skoda...

daca tot muncesti sa schimbi motorul si ai chef de surubareala.. si dasta.. fa ceva creativ.. cum a facus SGM-ul....

referitor la.. daca incape... ridica capota.. cu ruleta.. asta e primul pas.. logic.. orientativ.. pe urma vezi ce cutie adaptezi... pe motor.. sau daca iei si cutia.. vezi ce faci cu restu de adaptari...

ms mult mult pt sfaturi ...chiar maine incep sa pun ruleta.. k am si un pr cu o scoda acelasi motor,,,Multumesc..

anndi 09-12-11 12:39

Da de ce sa te chinui cu un motor de VW cand ai 1,9 dci de la reno? Ala incape cu ochii inchisi. Nu ai ce avioane de adaptari sa faci. Nu te complici cu schimbat de bord si inst electrica, etc, etc. Pretul e mai mic ca nu ai probleme cu adaptarea in plus pentru suporti motor, cuite, planetare, si lista poate continua.

loloatevistul 14-12-11 18:26

Quote:

Originally Posted by anndi (Post 4768362)
Da de ce sa te chinui cu un motor de VW cand ai 1,9 dci de la reno? Ala incape cu ochii inchisi. Nu ai ce avioane de adaptari sa faci. Nu te complici cu schimbat de bord si inst electrica, etc, etc. Pretul e mai mic ca nu ai probleme cu adaptarea in plus pentru suporti motor, cuite, planetare, si lista poate continua.

"E nemtesc dom'ne si daia!". Intelegi ideea?

anndi 14-12-11 18:57

Quote:

Originally Posted by loloatevistul (Post 4777868)
"E nemtesc dom'ne si daia!". Intelegi ideea?

Daca e asa, e foarte clar pentru mine acum...a lost cause :D
Decizia apartine posesorului, noi numai sfatuim si ne dam cu parerea.

All times are GMT +2. The time now is 00:51.

- Copyright 2026 4Tuning