![]() |
Schimbat motor skoda pe logan
As vrea sa pun pe un logan 1,6 16v un motor de skoda 1.9 TDI dar nu stiu daca imi imcape si nu as vrea sa umblu prea mult in caroserie pt ca pierd din rezistenta caroserieiei.. cat despre costuri ... nu m-ar interesa ..
Daca este cineva care se pricepe si stie daca imi va incapea k nu vreau sa cumpar motoru si sa ma uit la el k nu incape...sau niste sfaturi cum pot sa aflu ... DAR SA NU CUMPAR MOTORU INAINTE.. |
Re: Schimbat motor skoda pe logan
Quote:
BAFTA!!! |
dc ai vrea s faci asa ceva? cat dai pe motor.. pe adaptari (multe) pe restul de piese... vinzi loganul si-ti ie skoda...
daca tot muncesti sa schimbi motorul si ai chef de surubareala.. si dasta.. fa ceva creativ.. cum a facus SGM-ul.... referitor la.. daca incape... ridica capota.. cu ruleta.. asta e primul pas.. logic.. orientativ.. pe urma vezi ce cutie adaptezi... pe motor.. sau daca iei si cutia.. vezi ce faci cu restu de adaptari... |
Quote:
|
Da de ce sa te chinui cu un motor de VW cand ai 1,9 dci de la reno? Ala incape cu ochii inchisi. Nu ai ce avioane de adaptari sa faci. Nu te complici cu schimbat de bord si inst electrica, etc, etc. Pretul e mai mic ca nu ai probleme cu adaptarea in plus pentru suporti motor, cuite, planetare, si lista poate continua.
|
Quote:
|
Quote:
Decizia apartine posesorului, noi numai sfatuim si ne dam cu parerea. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning