![]() |
intrebare despre bobine
am un e36 m50b20 care face unele figuri cum ar fi: nu se tureaza, parca merge in 3, 4 pistoane cand accelerez brusc si da rateuri in admisie. aud pe multi ca problema ar fi din bobine. nu am gasit sa iau de proba decat de pe un motor m52b20. intrebarea este:merg puse la m50b20?
|
Re: intrebare despre bobine
merg puse si daca vrei sa le ti trebuiie sa le adaptezi o prindere pt ca nu cad pe gaurile celor vechi pus ca alea de m52 au 2 gauri de prindere pe cand alea tale au 4 .dara parca unele din ele merg prinse de o singura gaura da nu mai imi aduc aminte bine.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
poi referitor la bobine..si al meu tot la fel face...intrerupe in turatii mici si rareori da rateuri pe admisie,am schimbat pompa de benzina k mi sa spus k e de la ea..am luat una noua din magazin..in fine chestia este k altceva nu imi face.decat intrerupe pe moment si cand se incalzeste nu trage cum trage cand e rece..parca nu are nervul d moment..am un e36 320i din 92 fara vanos
|
dar nu imi raspunde si mie nimeni?
|
nu am gasit rezolvarea la problema respectiva. e prea frig ca sa mai repar la masina. si ca sa schimb piese de pe alt motor nu am gasit decat pe cineva cu motor m52 si se cam sustrage de la ajutorul unui "frate". daca rezolv ceva postez aici
|
intre timp a murit o bobina complet si am schimbat-o. problema insa a ramas. azi am fost la tester si a gasit urmatoarele probleme: debimetru si bobina de la cilindrul 1. bobina care am cumparat-o se vede ca merge(cand scot fisa de simte ca nu mai lucreaza), si este pusa pe cilindrul de langa volanta. meseriasul zisa ca cilindrul 1 e langa distributie si asa stiu si eu dar altii zic ca e langa volanta si mai zisa sa fac test de compresie. revin cu noutati (nu prea curand).
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Numai la motorul de Dacie cilindrul 1 este langa volanta! :P
|
eu zic sa verifici compresia la fiecare piston sau cilindru. s-ar putea sa fie zgariat un cilindru sau un piston crapat si din cauza asta sa n-ai compresie.
|
am facut testul de compresie... am compresie pe fiecare piston mai slaba decat un vant de pensionar. nici acul la manometru nu se misca...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning