![]() |
Pontiac Trans AM
6 Attachment(s)
De 2 zile am intrat si eu in randul posesorilor de americane....o data cu achizitionarea unui pontiac trans am .
Masina nu este intr-o stare fff buna insa pana in primavara vom rezolva problema. Momentan doar cateva poze....sry de ora tarzie la care am ajuns acasa si de faptul ca e cam murdara... |
Re: Pontiac Trans AM
fa si tu niste poze pe zi,sa vedem cum arata,cit ai dat pe ea?
|
Sa o stapinesti sanatos !!!! si vezi sa ai cit mai multe pompe de benzina in jur !!!!!!!!!!!!!!!;)
Mai zii si tu niste date in plus , pret , an fabr. etc .;) Dupa cum vad eu cred ca ii cu motor de 5000 cmc !!!!!;) |
Quote:
Chestia cu pompele o stii din proprie experienta ? :) Sincer sa fiu....nu prea ma uit dupa pompe ci dupa depozite de combustibil. Date despre masina : este modelul coupe, nu targa cum sunt marea majoritatea a Trans Am'urilor, an fabricatie 1990. Motor 5700, cutie automata. Masina momentan nu arata prea bine insa pana in primavara o vom schimba putin. BH 15 RIC ce zici punem de-un club Pontiac ? |
Normal ca stiu din experienta !!!!! Iar cu clubul PONTIAC ar fi OK. dar sintem cred prea putini cu asa masini !!!!!
Eu am inceput deja cu modificarile si sper ca pina in primavara sa fie gata !!!! Mai pune si tu niste poze cu ea facute pe lumina !!!!! |
asa ca fapt divers l-ai cumparat din bucuresti de la un tip ce l-o cumaprat din cluj? prin mai?
|
misto masina , bafta la reparatzii si sa o stapanesti sanatos si fara incidente , e chiar misto masina , catzi cp are ???
|
@Dacia Wrc: Nu, masina este luata de la cineva din Iasi
@DolusD: Motorul de 5,700 stock are 246 cai, masina intre timp a suferit mici modificari, dar dupa aceea au fost inlocuite niste piese care nu prea isii aveau locul acolo....deci acu chiar nu am idee cati are |
indraznet proiect!
cu imaginatie & creativitate poti a o faci de invidiat! atentie la cutie |
am intrebat ca avea si un preten in cluj asa ceva si l-o vandut la un tip din bucuresti cu 700 euro cu ceva defect la motor ca s-o saturat sa-si bata capu cu el, l-o dat cu cat numa sa-l dea
de aia am intrebat ca semanau ff bine l-o vandut in mai |
multi bani o sa trebuiasca bagati in masina!!!!!
|
mai pune shi u pz ziua sa o admiram
|
Quote:
|
masina e super tare, o sa ai ceva de munca la ea. Bafta si sa revii cu informatii despre starea masinii, si desigur cu poze! ;)
|
superba masina ...
felicitari ... sa o alergi sanatos :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning