![]() |
problema statie
salutare
de cand am statia se aude muzica aiurea de tot,insa doar astazi am avut curiozitatea sa o desfac,desi nu ma pricep la nimic,nici macar componentele nu le recunosc. am sa atasez niste poze cu ce cred eu ca e problema. se vede ca si cand ar fi ceva scurs,iar aia din poza cred ca sunt finalii (dau si eu parerea:D ) se aude in ultimul hal,vajaie,baraie,iar cand ascult o melodie cu bass se aude ca "din canal" si membrana aia parca se rupe in bucati. Repet,nu ma pricep deloc,deci aveti rabdare si explicati ca la prost care e problema,ce trebuie sa cumpar,ce trebuie sa schimb,etc |
Re: problema statie
3 Attachment(s)
pozele si scuze de dublu post
|
Din pacate explicatia
"se aude in ultimul hal,vajaie,baraie,iar cand ascult o melodie cu bass se aude ca "din canal" si membrana aia parca se rupe in bucati" este foarte relativa si nu poate nimeni sa-si dea seama ce se intampla la tine acolo in utilaj... Cel mai bine ar fi sa o probezi pe alta masina,ca sa elimini din start problema cablurilor de semnal sau alimentare ,daca "figurile" persista la reparat cu dansa ;) |
Nu vad nimic in neregula in pozele tale.
Amplificatorul asta amplifica... ce? Subwooferul? Difuzoare? Daca da, de care? In ce masina? Ce amplificator este? Hai cu detalii. Si schimba locatia cu numele unui oras in care locuiesti, ca poate e cineva aproape de tine sa dea o mana de ajutor. Si scapi si de un avertisment din partea moderatorului, nu de alta dar nu-i conform regulamentului. ;) |
Relaxx uita-te la starea finalului acela care apapre pozat singur
|
Quote:
Oricum, asta nu-i treaba de depanat pe net. |
N-are nimic acel tranzistor,e doar murdar,dar oricum din poze nu poti stabili daca ceva e stricat in ea :lol:
|
scuze de intarziere si pentru explicatia vaga gen "baraie,huruie,etc" .
Poate vin cu o explicatie si mai tampita de data aceasta,dar poate o sa intelegeti. Boxele se aud exact ca un tub de bass in genu acestuia (secunda 2 si 3 si 1:23 - 1 : 30 ). In poza aia e murdar cu pasta,insa dedesubt sunt niste pete si nu stiu ce e cu ele. (poza 2 ) Amplifica 4 boxe ( 2 dintre boxe au si filtre ) si 2 tweetere. |
Quote:
Inca o data subliniez, s-ar putea sa te si ajute! |
o sa o schimb,dar totusi e irelevant deoarece sunt plecat din tara.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning