![]() |
boxe corsa
salut, sper ca postez unde trebuie :D
mi am luat permisu de vreo 3 saptamani si de atunci ma dau zilnic cu masina lu maica`mea, un corsa 1.7 d. Cum multi dintre voi stiti, te simti mai bine cand iti poti permite sa dai volumul unei piese peste jumatate, fara sa iti scoata boxele sunete ciudate. Nu vreau bass turbat, sa trec pe strada si sa le ridic fustitele fetetelor cu un tub de bas nesimtit. Vreau doar sa pot asculta muzica la o calitate decenta. dati mi va rog niste sfaturi, cam ce sa imi iau (pana in 130 ron) . merci anticipat |
Re: boxe corsa
Quote:
|
Pentru cei ce se pricep..detin aceeasi masina si as avea o intrebare.Pe spate sunt boxele de 13?Daca da,am gasit la mine in oras niste boxe Sony nu stiu exact ce model,la 100 lei perechea.Baiatul de la magazin are tot o corsa si a zis ca le-a pus pe fata.Daca pun pe fata unele de 16.5 (sper sa gasesc ceva bun si ieftin) pe spate merg alea de 13? Asa o sa am si ceva bass ?
Ar mai fi...un subw mic+amplif mic+...intelegeti voi,ceva mic ca suntem in Romania si bani..mai greu. Am un player Kenwood pe care scrie 4x50W .CU un amplificator,2 boxe pe 16.5 si un subw iese ceva?Ce config imi recomandati ? Multumesc. |
Quote:
|
Quote:
PS: Uite ce am gasit...acum la repezeala: Dark Blue B6x difuzoare coaxiale pe 2 cai diametru 16.5cm membrana din polipropilena tweeter de 13mm cu magnet neodynium putere nominala - 40W RMS putere maxima - 120W sensibilitate 91dB/1W/1m impedanta 4ohmi adancime de montaj - 58mm Pret: 164,90 lei (cu TVA) Pret pe pereche?SUnt ok,ce amplif as putea folosi? |
Quote:
|
Quote:
|
Salut , am o intrebare ... am un opel cora c cu player stock ,boxe stock ... si as vrea sa leg o boxa de bas la boxele din spate a masinii . boxa de bas am montat o pe plafonul de la portbagaj ... vreau sa stiu daca pot lega direct boxa la boxele din spate fara am-mi arde playerul Astea sunt specificatiile boxei pe care vreau sa oleg wofer Novex 12 Inch . impedanta 4 Ohm , 400 wats rms si 1500 wats
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning