Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Citroen (https://forum.4tuning.ro/301-discutii-citroen.html)
-   -   Probleme cu xantia (https://forum.4tuning.ro/301-discutii-citroen/277833-probleme-xantia.html)

sacal19 11-09-11 20:46

Probleme cu xantia

sal la toata lumea... am si eu o problema am gasit un citroen xantia 1.9TD masina fiind relativ ieftina dar are si o problema rotile din spate care nu se mai ridica, cele din fata merg foarte bine se ridica problema o are pe spate, cine are o xantia si stie vreau si eu cateva sfaturi, nu am vazut masina sa stiu ce are exact pt ca este la o femeia iar masina e undeva departe de mine... vreau cateva ideei despre ce ar putea face ca rotile din spate sa nu se mai ridice? sfera sau ce alte bubue ... ??

THUNDER77 12-09-11 23:39

Re: Probleme cu xantia

Cred ca ai sferele sparte pe spate......Topaie in mers , de spate ? Ia legatura cu user-ul dj01fad prin pm ;)

mariuus 22-12-11 14:35

Quote:

Originally Posted by THUNDER77 (Post 4581914)
Cred ca ai sferele sparte pe spate......Topaie in mers , de spate ? Ia legatura cu user-ul dj01fad prin pm ;)

e varza

mariuus 22-12-11 14:40

Quote:

Originally Posted by sacal19 (Post 4579409)
sal la toata lumea... am si eu o problema am gasit un citroen xantia 1.9TD masina fiind relativ ieftina dar are si o problema rotile din spate care nu se mai ridica, cele din fata merg foarte bine se ridica problema o are pe spate, cine are o xantia si stie vreau si eu cateva sfaturi, nu am vazut masina sa stiu ce are exact pt ca este la o femeia iar masina e undeva departe de mine... vreau cateva ideei despre ce ar putea face ca rotile din spate sa nu se mai ridice? sfera sau ce alte bubue ... ??

eu am avut doua pana acum orice xantia daca se aude un tacanit la motor are probleme cu sferele cu cat bataia este mai mare cu atat sferele sant mai terminate din cauza ca scapa presine si pompa se chinuie pe puntea din spate mai are o sfera inafara de cele de la roti poate fi ea problema

THUNDER77 22-12-11 22:16

Sfera de pe spate nu o au toate variantele de Xantia si nu are legatura cu jocul suspensiei , aia e sfera anti sink si singura legatura pe care o are sfera aia cu spatele , pe langa faptul ca nu permite lasarea spatelui definitiv la sol dupa ce se opreste motorul , sunt franele spate....cel putin asa retin . Repet : daca vreti sa rezolvati probleme unei Xantia luati legatura cu dj01fad , e meserias si stie ce e de facut .

mariuus 24-12-11 18:31

si cum se ia legatura cu dj10

THUNDER77 24-12-11 23:06

Prin pm ;) sau cauta la profil , plus ca poti verifica zona Citroen de aici unde are topic-uri deschise ;)

dj01fad 25-12-11 20:47

iote-ma :D
daca nu salta spatele, e de la mecanismul corectorului, nu de la sfere. daca salta si e tare, atunci e de la sfere. oricum, daca vrei poti sa vi cu ea la mine si o facem, orice ar avea. iar daca tzacane disjunctorul des inseamna ca ai sfera acumulator descarcata/sparta, sau pierderi mari pe instalatie, dar nu are nici o legatura cu sferele de la telescoape.
uite si nr de tel: 0722544672, nic

All times are GMT +2. The time now is 13:29.

- Copyright 2026 4Tuning