![]() |
Probleme cu xantia
sal la toata lumea... am si eu o problema am gasit un citroen xantia 1.9TD masina fiind relativ ieftina dar are si o problema rotile din spate care nu se mai ridica, cele din fata merg foarte bine se ridica problema o are pe spate, cine are o xantia si stie vreau si eu cateva sfaturi, nu am vazut masina sa stiu ce are exact pt ca este la o femeia iar masina e undeva departe de mine... vreau cateva ideei despre ce ar putea face ca rotile din spate sa nu se mai ridice? sfera sau ce alte bubue ... ??
|
Re: Probleme cu xantia
Cred ca ai sferele sparte pe spate......Topaie in mers , de spate ? Ia legatura cu user-ul dj01fad prin pm ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Sfera de pe spate nu o au toate variantele de Xantia si nu are legatura cu jocul suspensiei , aia e sfera anti sink si singura legatura pe care o are sfera aia cu spatele , pe langa faptul ca nu permite lasarea spatelui definitiv la sol dupa ce se opreste motorul , sunt franele spate....cel putin asa retin . Repet : daca vreti sa rezolvati probleme unei Xantia luati legatura cu dj01fad , e meserias si stie ce e de facut .
|
si cum se ia legatura cu dj10
|
Prin pm ;) sau cauta la profil , plus ca poti verifica zona Citroen de aici unde are topic-uri deschise ;)
|
iote-ma :D
daca nu salta spatele, e de la mecanismul corectorului, nu de la sfere. daca salta si e tare, atunci e de la sfere. oricum, daca vrei poti sa vi cu ea la mine si o facem, orice ar avea. iar daca tzacane disjunctorul des inseamna ca ai sfera acumulator descarcata/sparta, sau pierderi mari pe instalatie, dar nu are nici o legatura cu sferele de la telescoape. uite si nr de tel: 0722544672, nic |
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning