![]() |
Intrebare !!!
Am un cd player cu usb jvc si cand dau mai tare de 15 bazaie dar boxele se aud si cand dau mai tare de 30. Mi-a spus un vecin ca trebuie sa centrez boxele..asa este? Ce pot face si unde sa merg?
P.S: Sunt din Bucuresti (in caz ca ma trimite-ti la un service audio) |
Re: Intrebare !!!
Sa centrezi boxele ? n-am auzit de asa ceva (e roata de bicicleta?)
Pune aici ce player ai , difuzoarele, modelul lor. Mai explica odata fenomenu mai detaliat k nu prea am priceput ce se intampla de fapt. cand dai playerul la 15 boxele se aud ca si cum ar fi volumul in player la 30 ? adica la 15 se aude ca la 30 ? |
Probabil sa-i centreze bobina, am si eu prieteni care fac confuzia dintre boxa si difuzor, adica-i acelasi lucru pentru ei :-)
|
1 Attachment(s)
Da, difuzoarele cred..
Acesta este cd player-ul numai ca al meu e cu usb, si mi-am adus aminte de ceva..eu nu mai am radio ca mi s-a rupt ceva (un fel de mufa) cand mi-a inlocuit vecinu cd player-ul. Poate sa fie din aceasta cauza?Cd player-ul nu are nimic. |
Quote:
|
Problema e playerul la tine , difuzoarele nu au nimic ,ma gandesc ca sunt cele de fabrica , oricum orice player dupa un anumit nivel distrosioneaza , iar ce ai tu nu e tocmai cazul cel mai fericit . acolo e punctul lui de "maxim" iar dupa valoarea accea de 15 , el incepe sa distorsioneze. ex : am avut un player Lg si maximum la volum era 35 iar daca il duceam peste 20 distorsiona urat , chestii facute pe "subvapor".
|
Quote:
|
E din cauza playerului pentru ca nu are destula putere! De asta se aude naspa si distorsioneaza! Nu pentru ca e vechi sau ceva, ci doar pentru ca playerele in general nu au destula putere si la volum mare distorsioneaza. Si nu, nu are 4x50 W RMS, are 4x13 W RMS ( daca ai noroc), indiferent de ce scrie pe el sau pe cutie.
|
Quote:
|
Quote:
Incearca sa schimbi "+" cu "-" la unul dintre difuzoare si vezi daca mai are aceleasi simtome... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning