![]() |
Re: Megane 2 F1 Team
felicitari,foarte frumoasa prezentarea masinii,felicitari arata extraordinar !!!!!!!
|
Merci mult pentru aprecieri LUCI BV 89 WRC .:D Am vazut multe masini megane 2 frumos modificate pe acest forum.... si nu pot decat sa apreciez munca fiecaruia :) :D
|
Salut. Interesanta masina. Ce motor are, ca nu pare RS?
|
Salut thex ! E un megane 2 dci .Repte..eu i-am adus doar aspectul de renault sport prin unele modificari din punct de vedere estetic .;)
|
Frumoasa, dar stikerele alea pe langa faptul ca sunt naspa n-au nici o treaba cu masina. E un fel de M pe 320. As renunta la ele...:)
|
Salut Eugen_TL! Sincer nu pot sa-ti schimb parerea si nici nu vreau:) Mie mi-au placut enorm ,fata de cele cu patratele ! Eu zic ca dau foarte bine pe masina ,sunt simple ,dar de efect! Ele dau pe masina mea ca si cum ar da pe un RS original ,in exterior e identicaa masina mea cu un rs (barele de rs ) etc ...;).
PS: da am vazut de ex in tm un megane 2 negru fara kit-ul de rs si ce crezi ca si-a pus omul pe ea ....stickerele de R26R .....alea dadeau ca nuca in perete pt ca aveau si bandourile .....:lol: |
Quote:
|
+ low
|
Quote:
|
Quote:
@thex: eleronul daca nu ma insel e dintr-un pachet sport (prelungiri bari,praguri,eleron) |
Quote:
|
schimba-i jantele si las-o jos si e perfecta!
ps:au iesit foarte bine sticker-ele de rs! |
Buna seara ! :) Sa o luam usor:)) :lol:.....Legat de Megane-ul negru din tm ,nu am zis nimic de rau,doar ca una dau stickerele pe bara curata fara bandouri si altfel dau cand e bara curata (rs) .Asta am vrut sa zic:) ,iar legat de masina mea sincer nu ma deranjeaza deloc daca sunt anumite aspecte care nu sunt in concordanta cu viziunea ta:D .Ti le respect si atat!:lol:
PS: nu am zis niciodata ca am pretentia sa fie 100% RS si nici nu o sa poata ,dar cat am putut eu de mult sa o aduc sa semene cu modelul F1 team...am facut-o.Acum ca am fost prost inspirat cu jantele ,sau cu stickerele ...ramane la aprecierea voastra sa hotarati!....de asta am si pus pozele sa le vedeti,sa le dezbatem si de ce nu, sa veniti cu niste propuneri :D |
masina trebuie sa fie pe gustul tau....nu al nostru!noi doar ne exprimam cate o opinie si trebuie sa le iei ca atare!daca nu ma insel,am vb ceva pana te-ai hotarat ce stickere sa alegi.......daca nu ma insel!
|
All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2025 4Tuning