![]() |
Albea - Pareri Tuning
salutare!
ce tuning pot face pe un Albea? va rog! |
Re: Fiat ALBEA
Depinde la ce varianta te referi...eu am o Albea(Star) varianta 2005, 1.2, 16v , 80Cp. Sincer mai mult imi place cum arata o Dacia Logan la exterior (e o parere)...dar la interior...net superioara daciei...si la condus:D...bine ca am si eu carnet de 7luni de acum si deja am inceput cu manevre :)...in fine...deci zi-mi ce varianta ai ca sa stiu ce poze sa uploadez...ciao
|
Ai ceva pt Albea modeulu nou???
|
Din pacate nu...dar pot macar sa te indrum...pe forumul siteului www.teampalio.com sunt multe poze...acolo sigur gasesti si ceva despre modelul nou(fie el palio sau albea...la fata seamana perfect..presupun ca asta vrei..sa te inspiri ptr fata masinii...spatele nu prea ai ce sa-i faci :( )!
|
Nu inteleg limba turca :))
|
|
Vai...mi-ai gasit threadu :P...app...siteul ala era in italiana/portugheza ceva de genu...dar acum am intrat si eo si vad ca e in...turca poate...habar nu am, da nu e ca inainte, o sa mai caut, sper sa gasesc siteul ala pe care am intrat eu desi tot teampalio era...in fine
|
www.clubepaliotuning.com.br asta era :D...in spaniola sau ceva de genu...va descurcati voi...intrati pe forum nu site si va inregistrati, si au poze pe acolo etc...daca nu va descurcati cu spaniola folositi si "google translator".
|
Re: fiat ALBEA - tuning ?
daca ai putina imaginatie poti face tuning
|
La Albea am inteles ca se potrivesc suspensii de fiat punto...,iar un body kit sau ceva poti lua tot de la punto,cu ceva modificari reusesti sa o faci misti,da eu cred ca cel mai bine este o suspensie sport (doar arcurile fara amortizoare) un eleron micutz,jante pe 15 sau 16, o toba finala sau evacuare cap coada si niste lautari (muzica).
Eu sunt cam nedumerit,merge sa montam pe fiat Albea vreun tips(capat de toba crom) sau evacuare finala? astept pareri. |
Quote:
|
salut ...ma intereseaza niste faruri cu angel eyes pt fiat albea face lift ...este cineva pe ici care ma pote ajuat , indruma ...ETC?? stima voua;)
|
Re: Albea - Pareri Tuning
salutare ceva noutati in legatura cu masinutza asta... ????
cei care aveti astfel de masini si ati infrumusetato cat de cat... atasati si voi poze ceva sa vedem si noi... orice jenti,stopuri,faruri, etc... care doriti:) |
1 Attachment(s)
da si eu a-s vrea ca cei care au fiat-uri albea sa postezi si ei ceva poze pe forum .Attachment 1404811
|
Salutare posesorilor de fiat albea ... am vazut cotiera la 900 lei+transportul din cluj .....intrebarea mea este dak ar fii buna si dak s-ar potrivi:D:P o sa revin cu anuntzul..
Cei care nu aveti cotiere din fabrica si v-ati pus singuri spunetimi si mie ce marime si ce model a mers ... Multumesc frumos si scuzati deranjul..:D:P http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/piese-auto/cotiera-universala-cu-cusaturi-9270826.html |
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning