Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accesorii si conectica (https://forum.4tuning.ro/391-accesorii-conectica.html)
-   -   Legaturi radio Ford Focus pentru conectare la mp3-player (https://forum.4tuning.ro/391-accesorii-conectica/269098-legaturi-radio-ford-focus-conectare-mp3-player.html)

andrei.tdi 16-07-11 11:40

Legaturi radio Ford Focus pentru conectare la mp3-player

Salutare,

Am nevoie de putin ajutor la conectarea unui radio-casetofon Ford 4000 RDS la un mp3-player.
Ma intereseaza cele trei fire (Left, Right, GND) care sa le atasez unui Jack stereo, pentru a putea conecta astfel casetofonul si la telefon. Pe scurt, creearea unei intrai AUX la casetofon.
Daca a mai incercat cineva asa ceva si a reusit (sau are cateva indrumari), il rog sa posteze aici.

Multumesc anticipat!

groowe 24-07-11 00:26

Re: Legaturi radio Ford Focus pentru conectare la mp3-player

In general nu se poate. Numa daca nu vrei sa il desfaci si sa te-apuci de meshtereli electronice IN el. Adica sa te legi undeva in circuit la intrarea in preamplificator. Dar nu vrei sa faci chestia asta. Schimba playerul. Ii mult mai simplu.

quick_5hifter 26-02-12 13:05

1 Attachment(s)
Salut,
Ai 2 variante fara sa umbli in interiorul casetofonului:

1)modulator FM

2)caseta-adaptor cu intrare jack.

Personal am folosit varianta a 2-a pe acelasi model de casetofon (Ford 4000RDS) si a mers fara probleme, insa puterea cass-ului lasa de dorit. Cauta pe google ”caseta adaptor mp3” si vei gasi pe site-uri din Ro, cu posibilitatea de a comanda online (aprox. 25-30 lei costa una).
Ca sa stii despre ce e vorba, atasez si o poza informativa.

PS: daca te intereseaza sau daca stii pe cineva interesat, am de vanzare acest 4000RDS, cu adaptari la mufe ISO (poate fi montat pe orice masina cu mufe ISO din fabrica sau nu). Pretul e 50 lei discutabil.

andrei.tdi 27-02-12 08:06

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 4901605)
Salut,
Ai 2 variante fara sa umbli in interiorul casetofonului:

1)modulator FM

2)caseta-adaptor cu intrare jack.

Personal am folosit varianta a 2-a pe acelasi model de casetofon (Ford 4000RDS) si a mers fara probleme, insa puterea cass-ului lasa de dorit. Cauta pe google ”caseta adaptor mp3” si vei gasi pe site-uri din Ro, cu posibilitatea de a comanda online (aprox. 25-30 lei costa una).
Ca sa stii despre ce e vorba, atasez si o poza informativa.

PS: daca te intereseaza sau daca stii pe cineva interesat, am de vanzare acest 4000RDS, cu adaptari la mufe ISO (poate fi montat pe orice masina cu mufe ISO din fabrica sau nu). Pretul e 50 lei discutabil.

Salut,

Multumesc pentru idee. Am deja montat un modulator FM si functioneaza cat de cat ok (calitatea sunetului nu e cea mai buna, dar e acceptabila).
Daca gasesc vreun posibil cumparator pentru casetofon, te contactez.

All times are GMT +2. The time now is 13:37.

- Copyright 2026 4Tuning