![]() |
Golf 4 Variant Sport
16 Attachment(s)
Va salut,astazi m-am decis sa va prezint si eu mica mea ,,negresa" achizitionata acum 5 ani din Germania de care sunt foarte multumit.Am cumparat autoturismul la 86.000 km iar in prezent am 264.000 km.La varsta ei si la km pe care ii are inca nu isi tradeaza varsta.
Modelul este un Vw Golf 4,motorizare 1900 cm,6 trepte 150 CP(motor ARL)tractiune permanenta integrala (4MOTION),culoarea negru perla,pilot automat,navigatie mare color MFD 2 cu magazie de cd-uri Blaupunkt in portbagaj si Tv tunner si DVD cu interfata Dietz in torpedou,scaune incalzite,grile luminate bora,pachet interior aluminiu si pedale si footrest TT,jante aliaj SANTA MONICA si anvelope Dunlop Sport 01 -225/45/17,suspensia este sport marca HR,computer bord mare (maxi Dot),plafoniera cu lumini ambientale model passat W8,ceasuri cromate OEM.Cred ca mai are ceva mici dotari insa nu imi aduc aminte acum.Astept propunerile voastre cu eventuale imbunatatiri la ea.Va doresc o zi buna in continuare. |
Re: Golf 4 Variant Sport
Frumos variant'ul tau :-) Insa toba "sport" ar trebui' sa iasa cat mai repede din peisaj... ori sa gasesti ceva mai finut (2 tips'uri) si sa o integrezi frumos, ori o dai jos... :-) Poti sa scoti logourile' "GOLF" "TDI" "4MOTION" si stergatorul spate'..... Si ar fi perfecta' :-) Asta este parerea mea :D
|
Quote:
Interiorul din punctul meu de vedere e perfect, felicitari :) La exterior insa cred ca ar mai fi mici lucruri de fixat. In primul rand pleoapele, incearca sa le fixezi sa stea bine, intr-o poza apare pleoapa de pe farul drept ca sta foarte aiurea. Farurile vad ca fac condens, asigurate ca sunt puse cele doua capacele din spatele farului bine sau daca nu e asta cauza inseamna ca nu sunt prinse bine sticlele. Quote:
Spor la treaba si asteptam vesti noi |
Quote:
|
Quote:
|
Salut!
Frumoasa masina si puternica. Numai satisfactii si pe viitor! Ziceai ca ai luat-o cu 86000 km. Presupun ca iai schimbat distributia cel putin o data. CUm ai procedat? Ai mers toti cei 90000 km cu ea, sau ai schimbat-o la un interval de timp? |
Quote:
|
BIG LIKE ;)
..mai putin : pleoapele,finala,folia carbon" si sa zicem proiectoarele :twisted: ..si la jante as mai umbla ...se poate si mai bine Bafta cu masinuta ;) |
@sakos:
Mersi mult pentru raspuns. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Felicitari pentru masina! Arata foarte bine, exceptie facand toba si pleoapele(strict parerea mea) dar fiecare cu gusturile sale.
Imi poti spune cum ai foliat consola din jurul schimbatorului? Ai dat materialul acela cauciucat jos cu ceva(cu ce?:D) sau ai foliat direct peste? deoarece si eu vreau sa fac acelasi lucru la mine pentru ca e zgariat si nu stiu daca tine sa foliez peste cauciuc Felicitari inca o data si macar inca pe atatia km fara probleme:evil: |
foarte frumos variantu`.. trebuie trantit sa arata mai bine :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|