Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Cine cunoaste un Volkswagen Passat alb cu nr de inmatriculare IL - 06 - RSM (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/264618-cunoaste-volkswagen-passat-alb-nr-inmatriculare-06-rsm.html)

misteriosuvip 17-06-11 18:16

Cine cunoaste un Volkswagen Passat alb cu nr de inmatriculare IL - 06 - RSM

ACEST DOBITOC M-A LOVIT IN INTERSECTIA DE LA PECO BOROMIR NEACORDANDU-MI PRIORITATE... SI A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI... VREAU SA IL GASESC PE NEMERNIC....

SaproDVL 17-06-11 19:25

Re: Cine cunoaste un Volkswagen Passat alb cu nr de inmatriculare IL - 06 - RSM

depune plangere la politie mai ales ca i`ai vazut numaru

misteriosuvip 17-06-11 19:28

am fost la politie.... si cica nu gasesc nimic in baza de date.....plm....
masina o conduce unul din valcea... imi pare foarte cunoscuta masina.... din trafic... si nu stiu de unde sa o iau....

narcisvl 17-06-11 23:37

incearca sa vorbesti cu superiorii politistiilor

RIcKO 17-06-11 23:45

asta e chiar buna faza.....nu gasesc nimic in baza de date , trebuia sa ii aduci aminte ca esti platitor de taxe adica salarul lui , iar daca nu gasseste si nu te poate ajuta ar trebuii sa stea acasa nu sa ia banii contribuabililor , daca ai nr de imatriculare e ca si rezolvata treaba , nu exista sa nu il gaseasca , ai grija sa ai cel putin 1 martor , iar cu 2 e gata treaba

misteriosuvip 18-06-11 00:02

am martori... toti baietii din peco....am aflat in seara asta ca este din budesti... trebuie sa survolez zona....:P

PrietenCuTine 18-06-11 02:07

te-a lovit rau ? Adica imi inchipui ca foarte rau nu cred.... ca altfel nu mai pleca de acolo.

misteriosuvip 18-06-11 20:12

partea fata infundata si radiatorul spart la mine... la el partea dreapta.....

GOGU_VL 20-06-11 22:16

L-ai gasit ?

misteriosuvip 22-06-11 20:57

da.... am dat de el... l-a lasat domnul agent sportiv 3 luni + aproximativ 600 lei amenda....

acum am si eu o alta intrebare.... daca fugi de la locul accidentului si nu declari accidentul la firma de asigurari in 48 de ore, mai este valabila asigurarea lui?

DiabloXXX 23-06-11 12:27

Quote:

Originally Posted by misteriosuvip (Post 4415444)
da.... am dat de el... l-a lasat domnul agent sportiv 3 luni + aproximativ 600 lei amenda....

acum am si eu o alta intrebare.... daca fugi de la locul accidentului si nu declari accidentul la firma de asigurari in 48 de ore, mai este valabila asigurarea lui?

Daca ai proces verbal de la politie si copie de pe asigurare, permis si buletin al celui care te-a lovit, nu ai probleme la asigurari.

misteriosuvip 23-06-11 21:57

problema este ca nu am nimic... nici asigurare nici permis nici buletin.... ce este de facut in cazul asta?

trafy-vr6 23-06-11 22:14

trebuia declarat accidentul in 48 ore la accidente usoare sau prin apel telefonic la 112. acuma e prea tarziu

DiabloXXX 24-06-11 12:06

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4417881)
trebuia declarat accidentul in 48 ore la accidente usoare sau prin apel telefonic la 112. acuma e prea tarziu

Tu trebuia sa te duci sa anunti la politie chiar daca nu lai gasit pe ala si cand il gaseai te duceai cu iel la politie si sa iti dea toate alea, daca nu tre sa il dai in judecata.

SaproDVL 24-06-11 13:25

Quote:

Originally Posted by misteriosuvip (Post 4404661)
am fost la politie.... si cica nu gasesc nimic in baza de date.....plm....
masina o conduce unul din valcea... imi pare foarte cunoscuta masina.... din trafic... si nu stiu de unde sa o iau....

zice ca a fost la politie... daca a fost si in alea 48 de ore atunci ai scapat mai usor

All times are GMT +2. The time now is 14:52.

- Copyright 2026 4Tuning