![]() |
New Stage: OPEL GT
12 Attachment(s)
Continua evolutia dupa Astra OPC V-Max Powered cu Opel GT, in prezent cu urmatoarele modificari aduse masinii:
Stock 264PS Performanta: EDS Phase I - 320HP 480Nm cu limitare la 7200rpm si Lunch Control 4500rpm Traseu turbo-intercooler (iesire turbo + teava calda, teava rece/iesire intercooler) debit aer marit 63.5mm/interior Traseu clapeta acceleratie debit aer marit 70mm/interior Clapeta accelertie 70mm Supapa HKS SSQV atmosferica Furtune siliconice vacuum + cuple traseu turbo/banda siliconica furtune apa Evacuare custom dubla Magnaflow 76mm + downpipe 76mm/no cat Suspensie Bilstein B8/KW 30mm Ceasuri monitorizare Boost Pressure/AFR Interior/Exterior Design: Jante Tomason TN4 Black Edition 20" Faruri + proiectoare/semnalizari + triple black, grile fata, eleron, pleoape fata + spate Stalp ceasuri custom Elmente interior colant carbon Urmeaza sa ajunga Intercooler EDS new core design, kit admisie K&N Typhoon si update soft EDS Phase II 360HP 550NM cu limitare 7500rpm si Lunch Control 4500rpm Echipata cu cutie viteze Aisin -5 (echipata toyota supra/trackuri americane) si Clutch Type LSD Getrag (grup raport 3.73/blocant clutch pack Getrag) In viitorul apropiat (adica vara :D) un nou kit turbo pentru un stadiu de 4xx wrhp si 6xx Nm Pana aici......astept prelucrare de victime sigure :D sau......invers ;) |
Re: New Stage: OPEL GT
Frumoasa rau masina ... Tzipla rau, cum poate sa arate... Si bafta cu planurile din vara asta.
|
frumoasa tare masina ta. o sa o faci si pe asta racheta...
ce greutate are masina cu tine sau fata? succes cu proiectul tau. se vede ca esti fan opel inrait. o sa iti urmaresc topic-ul acesta. |
Da...ce sa zic, nu ma asteptam sa urmeze aceasta masina dupa cea din-aninte.
E preferata mea din familia Opel. Sper sa o duci mult mai sus decat pe vechea masina pt ca ai o baza mult mai buna decat cea dinaite. Multa bafta! |
da :) mersi
Are 1400kg....cu mine 1460 :D sunt usor si aerodinamic....totul pentru masina ;) aaaa....uitasem, aerodinamic dar chipes :shock: :D Nu pot sa zic ca nu sunt fan opel dar micuta asta este Saturn Sky, importata pe piata europeana sub denumirea de Opel GT. Nu are nici cea mai mica treaba cu un Opel.....asta sa nu-ti spun de calitatea proasta sau jalnica a materialelor de interior si a finisajelor....masina americana. In rest.... :twisted::twisted: crede-ma....e super bomba ca orice, mai ales ca potential. Dovada o sa fie in vara Inca o data, mersi frumos |
Multi o sa rada poate, dar e primul Opel GT care-l vad ...in poze etc. in realitate chiar deloc.
Ceea ce vreau sa spun , cel putin la exterior e superba ...si motorul vad ca are potential. Iti urez succes in proiect, e un topic de urmarit ! |
Quote:
nu am mers nici macar din dreapta, dar kelu(are pe 4t cont) mi-a promis ca imi arata cand o sa merg pe la cta, cum merge un GT turbat. sunt sigur ca o sa scoti maxim(maxim am zis) din motorul asta, cum ai facut cu astra aia. bafta si sarbatori fericite. |
Quote:
Glumeam :D Mersi mult si Sarbatori Fericite, ne auzim cu posturi noi dupa cursa de la Arad :D |
Superba masina, o vinzi?!
|
:rolleyes2 NU!!! :)
|
felicitari pentru locul 1 de la Arad !!!!
|
|
bravos andreius:)) :))
|
ce timp ai scos?
|
Prima cursa de drag la care am participat cu o configuratie a masinii in lucru :D si pe o mare mare ploaie
13.7 https://www.youtube.com/watch?v=D6TcEySA6o8 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning