![]() |
Golf 2 G60 turbo by Exelixis & WPP
1 Attachment(s)
Masina este la baza un Golf 2 g60 motor 1,8L caruia i s-a inlocuit compresorul cu o turbina T3.
Motorul este stock, injectoare stock. Ca modificari: axa cu came Schrick 268/276, regulator presiune benzina reglabil , pompa benzina cu debit marit, evacuare inox diametru 63mm, filtru aer conic in airbox. Graficul este obtinut la o presiune constanta de 1,2 bar. Mecanica : Razvan NHT (Exelixis) Soft: WPP & HUTU :D |
Re: Golf 2 G60 turbo by Exelixis & WPP
Frumos grafic.
|
s a lucrat pe ecu sau stand alone?
|
Quote:
|
Quote:
|
am intrebat din cauza ca am un a3 1.8t si am cam tot pe el ptr stage 3 si ma lovesc de aceasi replica din partea multora : este pre rudimentar calculatorul masinii
|
@NOScox - depinde ce intelegi prin potent , masina a fost gandita de fabrica pentru supra-alimentare, e adevarat cu compresor nu turbo. Prin urmare atat timp cat totul functioneaza bine pe masina (mecanica + senzori) iar softistul stie ce face nu ai nevoie de un ecu cu capacitatea de calcul al computerelor de la NASA pentru un rezultat bun.:D
@xpartmagazin - nu stiu ce inseamna stage 3 pt ca fiecare face impartirea pe stagii dupa cum considera dar stiu ce zici legat de soft. Marea majoritate zic treaba asta pentru ca ori nu au sculele necesare pt masini mai vechi (recte un emulator ) ori nu au cunostintele necesare ori le e pur si simplu lene pt ca e mai mult de munca decat doar sa infigi mufa OBD si sa ii dai bice.;) |
Quote:
|
salut baietzi am si eu un G60 pus pe golf 3 cu compresor de mercedez eaton M62 si vreu sai fac un soft pe dino .am cip tuning pe el da este pt compresoru G-lader da vreau sai fac un soft pe dino sa il fac sa traga liniar si sa mearga cu amestec omogen sami spunetzi si mie cat ma costa.eu acuma astept niste piese sa o pun cap la cap definitiv,si cum termin cu ea cu toate cele am sa va contactez ,si lasatzimi si mie un numar de telefon
|
cand e gata masina -----{ exelixis.ro}
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning