![]() |
octavia rs vs astra 10 vs golf gtd
Salutare,doresc sa-mi achizitionez o o masina fiabila,performanta,buna mai pe scurt si as dori una dintre aceste masini:skoda octavia 2 rs:2.0 tdi 170cp
wv golf 6 gtd:2.0 tdi 170 cp opel astra 10:2.0 cdti 160 cp Care dintre aceste masini este mai fiabila mai buna,mai neproblematica? Va rog sama sfatuiti !! |
Re: octavia rs vs astra 10 vs golf gtd
Quote:
|
Atat octavia rs cat si gtd-ul impart aceasi platforma tehnica, implicit motoare, transimisii, sisteme, etc. GTD-ul cat si RS-ul, dupa 2009, au motoare Common-Rail, sunt silentioase si pana acum acest tip de motoare nu au dat semne de alarma in aproape 2 ani. La RS trebuie sa fii atent, daca te orientezi catre SH, ca cele PD mai aveau probleme la injectoare, volanta, chiulasa(dar in cazuri destul de izolate. conteaza f mult cum este exploatata si intretinuta masina, motorul..ca la orice masina de fapt).. Nu ca cel de pe opel ar fi flawless oricum. Daca ambele variante sunt noi, atunci alege-o pe cea care crezi ca ti se potriveste mai bine. Rs-ul e mai practic, dar din pdv al designului si a calitatii per total este sub golf(cel din urma sta mult mai bine la materiale, detalii, antifonare.). Eu nu m-as uita la Astra. Nu are legatura cu cealalalte 2. E ok ea, dar nu are nimic special fata de cealalte 2 care sunt totusi modele "sport" consacrate.
Eu personal as alege RS-ul. E mai practic, mai subtil la aspect si, de ce nu, mai ieftin. GTD-ul nu ma atrage, nu stiu de ce. Aici tine de fiecare, de gusturile lui. |
RS common rail.motoarele 2.0 TDI 170 nu au si nici avut vreun un fel de probleme cu chiuloasa - volantele . Cele de 140 da.
Eu as alege GTD , cel mai bine ar fi sa le si conduci sa vezi singur diferentele sau daca e ceva ce nu iti place. |
In primul rand trebuie sa te gandesti bine ce vrei sa faci cu ea si din cele 3 modele as alege Octavia:-)
|
astra 2.0 160 cp are motorul de pe insignia. eu o am de 2 ani, de noua si merge brici si merg tare cu masinile. +motorul a primit premiul de cea mai fiabila masina 2010, care spune multe!
inainte de insignia am facut drive test cu o skoda rs diesel si nu mi-a placut. fiecare cu "pasarica"lui, dar cel mai bine ar fii sa faci un drive test si sa vezi care iti place cel mai mult! mot de la vw 2.0 diesel(2005-2008) sunt foarte problematice. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning