![]() |
Agresiune in trafic/geam spart
Sa va spun peste ce cretin am dat azi.La sensul giratoriu de pe DN1 de la Billa un dobitoc parcat cu o duba a incercat sa intre in trafic in timp ce eu deja eram in sensul giratoriu si cu o ambulanta pe banda 2.Evident sa opresc nu era o varianta(masini in spate) asa ca nu l-am lasat sa intre!
La semafor la kaufland tzaranul s-a dat jos din masina, mi-a spart geamul la masina si mi-a carat vre-o 2 pumni!Asa ca aveti mare grija peste ce dobitoci dati in trafic.eu maine ma duc la Medico-legal sa-mi iau certificat , si sper sa ii iau aluia si banii care ii fac copii lui!!! CJ 17 BSG daca il vedeti in trafic salutati-l din partea mea. |
Re: Agresiune in trafic/geam spart
nasol :(
|
Naspa moment !
Peste ce specie inapoiata de bizon ai dat ? Pentru a fi mai usor cu demersurile legale , ar fi bine sa ai si un martor ! Voie buna ! |
Quote:
Dar ca fapt divers bizonul si-a recunoscut fapta la politie. citez "domne eu am vrut sa-i bat in geam". Va dati seama ce usor se sparge geamul unei masini nu? |
Quote:
Voie buna ! |
Cand ti-a batut in geam cred ca in acelasi timp s-a produs si tzunami-ul ala din Japonia ca altfel nu inteleg cum putea sa-ti sparga geamul.
Fa-l de comanda frate!!! Tine-ne la curent cu ce ai mai facut! |
miercurea viitoare imi iese certificatul medico-legal.acum sa vedem mai departe.evident va plati schimbatul geamului in service si nu in service de cartier, plus ce ma va mai sfatui avocatul.pana una alta mi-am luat si un spray sa fie in masina just in case.nu mai merge asa.maine poimaine daca il las sa scape vine cu cutitul la unul din voi.
|
Quote:
|
Dosar penal pentru distrugere de bunuri si vatamare corporala. Plus amenda mare plus cerintele tale.
|
unde va credeti frate in america? nu o sa pateasca nimic ala,poate doar o amenda,daca o primi-o si pe aia,treziti-va sunteti in romania
|
Quote:
romanu trebuie sa inteleaga ca prin faptul ca plateste impozite si alte dari idioate(ca toate s-au strans la noi)are dreptul sa ceara institutiilor statului sa-i rezolve probleme ca de aia sunt infiintate...la fel si cu oameni politici sunt pusi de noi ptr a ne apara interesele(dar ce sa ii ceri romanului el se gandeste cand va fi urmatorul gratar sau ce se mai imparte la pomana electorala) |
1 Attachment(s)
http://www.totalvpr.ro/cumpara/pisto...her-p99-186888
calibru 10mm ....la 20 de metri face gaura in tabla de 2.Si la cum zici tu ca s-a intamplat....mama era tinta perfecta..15 bile :twisted: |
Quote:
|
Quote:
din cate stiu amenda iti iei si pentru ca ridici degetu mijlociu sau injuri ..... aici deja nu mai e vb de asa ceva ...deja s`a ajuns la pagube materiale plus vatamare ...ca presupun ca nu i`a dat doi pumni "de seminte"...oricum ...tarania predomina romania !! .... spor la acte gogule si la alergat nu merita lasat ! |
450 de lei factura la service cu schimbat geam.am luat azi certificatul medico-legal si l-am inaintat la politie.pentru siguranta mi-am facut copii si dupa factura si dupa certificat sa nu cumva sa dispara de la dosar.urmeaza circul.
omul ma ameninta ca mai aud de el ca e roman tiganizat din barcanesti.eu zic, ca sper sa aud de el cand striga judecatorul/judecatoarea : inculpatul x sa se ridice in picioare |
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning