![]() |
VrooomRacing PLOIESTI
Vrei sa fii intr`un club auto? Acum ai ocazia... VrooomRacing Ploiesti!8)
Pt detalii si inscriere: msg pe privat sau m34power (YahooMessenger) www.vrooom.go.ro |
Re: VrooomRacing PLOIESTI
esti dus cu capu in **** mea si te ai lovit rauuu
|
Lasa ma omu' 'n pace!
Isi face si el reclama la club, cauta noi membrii... Fiecare cu treaba si cu clubul lui, nu? |
SEEule date`n kolo looooooooooooooooooool!
|
alt club! pe aici pe la noi!
|
alex?? uite mah aici mebrii :D
|
incet incet clubul s mareshte.......oriqm.....dup parerea mea Midnight Racers e cel mai tare club actual......no offence 4 the others;)
|
ma bucur ca iti place asta e un lucru bun
|
SEE eu zic sa lasi vorbele data in vant, stii ca cu mine astea nu merg...stai linistit :)) apropo... dai cafeaua aia...? :)))
|
www.Vrooom.Go.Ro cine mai doreste cine mai pofteste////tre sa facem membrii la sectiunea ploiesti...hai baietzi cu masini.. se accepta si dacia :)))
|
mai fane {posesor bmw seria 7 cu nevoi mari de mecanic} trebuie sa bem si cafeaua aia orcum daca ma i sunat sicer promit ca o dau eu
apropo hai sa mergem acum |
Nu mai am 7 frate...am una care consuma 2,3 la relantiu cu motorul oprit :)))
|
ce statut are acest club VRoooM.. suntetzi vreo Asociatie Sportiva, sunteti inregistrati undeva!!1! ssau macar facetziva cunoscuti cu membria ctuali masini etc.. din partea mea numai bafta!
|
uite aici ceva membrii.... www.vrooom.go.ro
Dau Bonus o acadea cu cacao la bagatori in seama aiurea... :)))) |
UP UP UP!! :)))))))))))) :x :x :x :x :x :x :x Hai baietzii... competitzie...competitzie... :)))
|
All times are GMT +2. The time now is 11:31. |
- Copyright 2025 4Tuning