![]() |
ajutor in montaj leduri A6(S6) pe un audi A4B5
imi poate da cineva o informatie cum as putea monta ledurile de pozitie A5(s6) pe un audi a4b5 daca se poate si cu imagini.va multumesc
|
Re: ajutor in montaj leduri A6(S6) pe un audi A4B5
Quote:
Daca vrei ceva asemanator eu am tot un a4 cu leduri pe el , eu ma cumparat de pe net niste faruri cu totul Fk care sunt ok dar atentie gurile de ventilatie la el sunt prost proiectate si se aburesc . Deasemenea se gasesc si kituri dayline doar ledurile care se pun in bara sau in far dar acestea din urma am vazut doar pentru A6 . |
[scuze am vrut sa zic de S6, am luat un spoiler fata de la rdx si cica s-ar potrivi la el doar ca nu stiu sa il montez la ilumonat,deoarece in spatelui exista o mufa cu 3 pini si nu stiu ce si cum se monteaza.merci mult
|
Quote:
|
[QUOTE=burtus;4135447ok.merci mult daca nu reusesc o sa ma duc la un electrician
sper sa nu le ard |
[QUOTE=corint;4135767][QUOTE=burtus;4135447ok.merci mult daca nu reusesc o sa ma duc la un electrician
sper sa nu le ard[/QUOTE] Nu nu stai linistit si tu potzi sa dai cu banda izolatoare ceva pe mufa sa nu intre apa acolo si o sa fie ok si ca sa fii sigur ca n uatinge de nimic potzi deasemenea sa legi cu un colier de plastic (soricel) mufa sa nu se miste sa atinga elemente ale caroseriei sau alte componente electrice |
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning