![]() |
Leasing second hand
Majoritatea societatilor de leasing au sistemul perioada de creditare + vechimea masinii = maxim 6 ani . Ideea e ca am vazut si calibra cu nr de leasing . Are cineva idee care societate (societati) de leasing accepta si masini cu o vechime mai mare de 6 ani ?
|
Re: Leasing second hand
stiu si societati care accepta leasing fara sa ai venituri declarate
daca iti platesti rata nu ii intereseaza de unde ai bani !!!!! |
Da cateva exemple pls.
|
Quote:
|
Unele firme de Leasing fac finantare PROPRIE (adica banii firmei nu banii bancii- finantare in regim propriu) -contract-
aceste firme pot accepta (sau nu ) masini mai vechi de un numar de ani (in general dictat de BANCA FINANTATOARE ) La fel aceste firme pot finanta masina pt client fara dovada unei adeverintze de venit mai pe sleau spus : la mica intelegere cu conducerea firmei .. obtii finantarea pt aproape orice masina ! in conditiile unui contract impus de ei! si semnat de ambele parti EX : nu platesti 1 luna .. intra penalizarile .. nu platesti 2 luni te someaza nu platesti 3 luni .. vine executorul judecatoresc si BYE BYE masina ! firma ramane cu masina care o revinde si cu banii TAI pe care i-ai achitat pana in momentul respectiv! firmele MARI , care lucreaza exclusiv cu banci nu o sa iti accepte DOSARUL incercati la ALTE FIRME CU POTENTIAL Mare atentie la contract , la VALOAREA REZIDUALA si la clauzele pe care VA OBLIGATI sa le indepliniti PRIN SEMNATURA succes |
Quote:
|
valoarea reziduala este o suma de bani pe care o platesti la sfarsitul leasing-ului....(ca o ultima rata nu mai ca e mai mare)de obicei majoritatea firmelor baga valoarea reziduala pt a mai scade rata
|
Quote:
oricum ms mult de tot :)) |
Si totusi ... nu stie nimeni macar o societate de leasing unde sa nu conteze anul masinii ?
|
Quote:
Lucian, in mod normal, firma de leasing nu ar avea voie sa achizitioneze masini non-euro3 sau mai vechi de 6 ani. Oricum daca aceasta solutie ar fi realizabila cred ca multi ar fi profitat de ea. Probabil calibra pe care ai vazuto tu a fost cumpara din Romania si dupa aceea facut leasing pe ea. Sper ca nu am gresit nimic. Toate cele bune. |
Pai din Romania vreau sa cumpar si eu masina ... dar in leasing ! :(
|
Si eu am vazut la un momentdat un ursulet cu nr de leasing... dar tind sa cred ca sunt cazuri izolate, adica persoane cu ceva relatii la firme de leasing.
Firmele de leasing evita probabil finantarea unor masini mai vechi, deoarece ele devin proprietari ale acelor masini si probabil se gandesc ca la sfarsitul leasingului in cazul in care nu doresti sa o cumperi, ei raman cu masina si sunt sanse mici sa mai scoata ceva la o revanzare. Sau daca le platesti o rata si dup'aia renunti la leasing... ei raman cu masina pe cap. Dar de ce nu incerci un credit? Ca probabil iesi per total la aceeasi bani in cazul unei masini luate de aici din tara, avand in vedere ca nu mai intra in calcul taxe vamale sau accize, pe care le mai fentai un pic cu leasingu'. Quote:
Ratele la leasing, sunt ca o chirie, masina fiind proprietatea firmei de leasing. La sfarsitul perioadei de leasing, ai trei variante fie le dai masina inapoi si inceteaza contractul, fie continui leasingul in aceiasi termeni cu o alta masina, fie platesti acea valoare reziduala pentru ca masina sa fie trecuta pe numele tau. Deci valuarea reziduala este pretul masinii la finalul leasingului. |
rosonic are dreptate...ai putea incerca un credit pt "orice" ca oricum aud reclama toata ziua (credit pentru nevoi personale)...creditele astea au si ele o valoare limitata dar cred ca din moment ce vrei sa cumperi o mashina mai veche nu va avea o valoare f mare.
|
Exemplu clar:Audi A3 din 2004 deci sh,15k€ valoarea masinii TVA inclus, avans 7500€ 50%+300€ taxa de management+ 210€ cheltuieli de achizitie= 8k€. 36 de rate a ~150€ fiecare si valoare reziduala ~600€ care se va da in 3 rate.Ieri am semnat contractu` deci stiu.La Finans Leasing cu o gajika foarte simpatica (doar imi lua banii).
|
romanii rezidenti in strainatate pot avea masini inmatriculate in Romania.Sunt numere provizorii care trebuiesc reinoite.Nu mai stiu exact la cat timp dar sunt exact ca cele de leasing la aspect.Vezi masina veche si cu nr respective si zici ca e in leasing.Foarte probabil e a cuiva din strainatate.Unii fac chestia asta pentru a plati mai putina asigurare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning