![]() |
Pareri. VW Passat B3.
Salut. Vreau sa achizitionez un VW Passat B3 din 1994. Masina este 1.6 diesel, clasic. Vreau sa stiu si eu cat de scumpa e intretinerea, un consum, rezistenta, cat mai multe detalii posibilie de la proprietari sau cunoscatori.
Multumesc anticipat. |
Re: Pareri. VW Passat B3.
Quote:
parerea mea e ca o sa tragi ceva de 1.6 asta ...ca piese (fara partea motor) pot zice ca e destul de accesibil preturile sunt echivalent ca cele de golf 3 ...boala lor de fel sunt articulatiile ... in rest masina e destul de buna si rigida ..daca ai grija de ea nu ai de ce sa iti faci griji ..iti zic din propia experienta ... |
Am cumparat-o. Este din 1992 defapt si este 1.6 TurboDiesel 80cp. Momentan intradevar cateva bucsi si o bieleta cam troncane, motorul e in mintile lui, per total sunt multumit.
|
eu zic ca ai facut o alegere destul de buna...
masina este spatioasa...motorul este unul dintre cele mai bune...consumul relativ mic tinand cont ca este o masina de 19 ani... intretinerea nu este cine stie ce filozofieatata timp cat nu iti bati joc de masina si ii dai ce-i trebuie la momentul potrivit... oricum...sa o stapanesti sanatos si poate o si prezinti in aria dedicata... |
Quote:
|
passat-ul la care te referi tu nu prea are legatura cu topicul dar nah...nu asta conteaza...
cine ti-a zis ca e scumpa intretinerea la un Passat din 98'-99' cred ca vorbeste prosti... din punctul meu de vedere cred ca acele costuri sunt mai mici si decat ale unui Logan...asa ca... dar asa de curiozitate...cauta un site cu vanzari de piese si fa o comparatie intre pretul pieselor de Passat si cel al unei alte marci...si atunci ai sa vezi daca te arde la buzunar sau nu... |
Quote:
|
cred ca faci o mare confuzie aici...
passatul B4 cu B3 sunt aceiasa masina...mai exact 35i... B4 este facelift-ul lui B3... poate te referi la 3BG sau mk5... |
Quote:
Modelul mk5 |
Quote:
|
RideTheRiddle daca e din 98 este B5 sau 3B pana dupa 2001 cand a aparut faceliftul B5.5 sau 3BG, in legatura cu intretinere to ce e second hand si varsta 5+ ani te poti astepta la orice indiferent ce marca este, tu ai banii tu faci alegerea si cand alegi vw,bmw fata de dacia sa zicem atunci trebuie sa te si astepti la costuri mai ridicate la piese.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning