![]() |
O mana de ajutor!
Azi cand am incercat sa deschid capota..."POC"...mai mult ca sigur s-a rupt cablul...ideea este ca nici nu s-a deschis capota.am desfacut manerul de care tragi m-am uitat daca nu cumva o fi iesit cablul din el,se pare ca nu...in consecinta cum deschid capota si cum pot remedia problema?Un sfat este bine venit.Va multumesc!
|
Re: O mana de ajutor!
cam nasoala treaba... am citit pe forumurile de afara ca la dealership se taxaeaza cu 900$ reparatia asta. insa aia sunt hoti. sigur trebuie sa reusesti si singur sa o repari. pt inceput poti sa scoti grila dreapta(nara), sa bagi mana adanc pe acolo si sa cauti restul de cablu, sa-l apuci si sa tragi tare de el. nu prea stiu daca e posibil, dar asa mai scria cineva pe un forum de afara...
http://forums.bimmerforums.com/forum...d.php?t=959132 cu inlocuitul cablului trebuie cautat un DIY... probabil a cedat de la frig. Problema principala e unde s-a rupt, daca mai ai ce apuca din el... cauta pe realoem mecanismul de inchidere si poate iti dai seama de acolo cam ce poti sa-i faci. LE: DIY pt inlocuire:http://forums.bimmerforums.com/forum...d.php?t=668742 |
Am incercat si faza cu desfacutul grilei,dar nu dau de el gram...mai astept pareri.multumesc pt sfat!numai bine.
|
Azi toata ziua m-am chinuit sa desfac capota...dar s-a dovedit munca in zadar.Am desfacut "nasul" am gasit cablul si daca tin mana pe el acolo deasupra nasului se simte ca lucreaza..deci pica faza cu cablul rupt(parerea mea)...nu am acces nici la cele 2 macanisme de inchidere/deschidere din cauza plasticului care sta deasupra radiatoarelor...Ma puteti ajuta cu idei?Multumesc!
|
pai si ai tras tare de el? baga un cleste tiganesc sa faci pargie si trage tare de el
|
Quote:
|
daca nu e cablul s-a blocat mecanismul ala... ultima data cand ai inchis capota nu ai uitat cumva ceva pe margine? eu am patit la fel cand am uitat o surubelnita si s-a inchis aiurea de nu mai vroia sa se deschida. am rezolvat apasand pe capota acolo la inchidere in timp ce un prieten tragea de manivela...
|
Quote:
|
Sal. Am patito si eu cu capota , nu se mai deschidea cu toate ca mie imi lucra cablul. Problema era la "cuiele" care inchid capota pe sasiu. Cum am deschis eu capota: Am saltat masina si cu o surubelnita lunga si dreaota in cap am intrat pe sub masina, in dreptul "cuielor" ce fixeaza capota ( inchid capota) . Aceste "cuie" se pot desface cu o surubelnita buna, asta dak ai norocul sa nu fie foarte stranse in suport! Treaba e putin migaloasa dar eu asa am reusit sa desfac capota!
Bafta! |
Quote:
@Sir10: trage de cablu cu putere prin nara dreapta... e solutia universala, in timp ce faci asta roaga un prieten sa se apese un pic pe capota, in dreptul inelelor de fixare, apoi sa incerce sa traga de capota sa o deschida pe tot parcursul efortului asta de apasare & ridicare cablu sa fie tras blana... eu am deschis capota sa la pisca timp de vreo 4 - 5 luni ca mi a fost scarba sa dau aripa jos. Insista ca se desface. |
Quote:
@Sir10: trage de cablu cu putere prin nara dreapta... e solutia universala, in timp ce faci asta roaga un prieten sa se apese un pic pe capota, in dreptul inelelor de fixare, apoi sa incerce sa traga de capota sa o deschida pe tot parcursul efortului asta de apasare & ridicare cablu sa fie tras blana... eu am deschis capota sa la pisca timp de vreo 4 - 5 luni ca mi a fost scarba sa dau aripa jos. Insista ca se desface. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning