![]() |
accident fara itp ? ( urgent )
Pe scurt: Ma lovit o masina care are asigurarea rca de 3 zile si nu are ITP !!!
Eu am toate actele in regula !! Nu am fost la politie! Am facut intalegere amiabila ! Intrebarea este? pot sa repar masina pe RCA-ul lui? |
Re: accident fara itp ? ( urgent )
Asigurarea nu este valabila fara ITP.
|
Bun, si ce pot sa fac in cazul asta?
Sa merg la politie? Nu au trecut 24 ore !!! Am o dauna de aprox 10 000 E |
acuma te duci la politie :)))
nu mai citii tot mesajul asta hai, nu te-ai intors? |
prietene, daca ai ceva de spus poti sa spui , din cate probabil cunosti ai 24 ore sa mergi la politie si o pot face pana maine seara !
|
Da-ne nr de tel al aluia de te-a lovit sa facem putin misto de el...
|
Quote:
In situatia in care cel vinovat de accident este cel fara ITP, asiguratorul face despagubirea si poate recupera prejudiciul numai in situatiile prevazute de art 58 din L 136/1995; art. 58. - asiguratorul recupereaza sumele platite drept despagubiri de la persoana raspunzatoare de producerea pagubei, in urmatoarele cazuri: a) accidentul a fost produs cu intentie; b) accidentul a fost produs in timpul comiterii unor fapte incriminate de dispozitiile legale privind circulatia pe drumurile publice ca infractiuni savarsite cu intentie, chiar daca aceste fapte nu s-au produs pe astfel de drumuri sau in timpul comiterii altor infractiuni savarsite cu intentie; c) accidentul a fost produs in timpul cand autorul infractiunii savarsite cu intentie incearca sa se sustraga de la urmarire; d) persoana raspunzatoare de producerea pagubei a condus autovehiculul fara consimtamantul asiguratului. |
cred ca cel mai bine te duceai la politie si stateai fara griji
|
Daca nu ai CASCO ,iti recuperezi prejudiciul doar printr-o hotarare judecatoreasca.
|
Cum frate sa-ti faca unul dauna de 10.000 de euro si tu sa faci intelegere amiabila cu el? Esti Columbeanu? Te dau banii afara din casa?
Sau era scris la misto? |
ai detalii aici despre ce sa intamplat https://forum.4tuning.ro/451-accident...raf-dacie.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning