Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   UN PROTEST ADEVARAT!! (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/231761-protest-adevarat.html)

450yfz 08-01-11 18:15

UN PROTEST ADEVARAT!!

Se pare ca nenumaratele incercari de a ne sustine punctul de vedere in ceea ce priveste pretul conbustibilului nu au fost bagate in seama si mai mult ca sigur este luat in ras de cei mai mari de la putere!
Pentru a putea fi luati in seama numarul nostru va trebui sa fie mai mare toti in acelasi loc si intr-o zona importanta nu in benzinari, pt ca ce facem este sa ii enervam pe angazati care nu au nicio vina.As vrea o adunare generala o strangere de min 1000 de masini din toata tara si min 2500 de pers pt a protesta impotriva combustibilului si a taxe auto,care este o aberatie totala!
Daca mai exista pers ca mine care cred intr-o reusita doar daca ne unim toata tara va rog sa postati aici si voi da mai multe detalii despre CEA MAI MARE ADUNARE LA BRASOV!

Alex4u 08-01-11 19:48

Re: UN PROTEST ADEVARAT!!

nu e o idee rea ..dar pentru un protest asa mare ai nevoie de aprobari..pentru a bloca 1-2 strazi sau pentru a protesta in fata primariei sau cine stie...pentru ca se face dosar pentru blocarea strazilor...:???:

450yfz 08-01-11 20:02

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3966383)
nu e o idee rea ..dar pentru un protest asa mare ai nevoie de aprobari..pentru a bloca 1-2 strazi sau pentru a protesta in fata primariei sau cine stie...pentru ca se face dosar pentru blocarea strazilor...:???:

nu asta este ideea vreau sa blochez toate dar TOATE BENZINARIILE DIN BRASOV TOT CE INSEAMNA O POMPA SI O CASA DE MARCAT SA FIE BLOCAT SI SA VEZI HAOS TELEVIZIUNE PESTE TELEVIZIUNE!!!VA ASTEPT!

Geox` 08-01-11 20:33

Puteti face asta si cu mai putine masini,depinde de cate benzinarii aveti fiecare pompa sa aiba 2-3 masini si fiecare masina sa stea 1 ora la pompa si reusiti sa blocati toate benziinariile.

Dj_kyd 08-01-11 20:56

Ca sa fiu sincer nu stiu daca veti reusi foarte multe, pentru ca la multi le este frica sau nu prea ii intereseaza asa mult, am vazut si la Craiova si peste tot este la fel nimic nu se face. A mai fost o faza mai demult cu taxa de prima inmatriculare si ce sa rezolvat? Totusi acuma sa deschidem un picut ochii 100 de persoane nu cred ca vor face mare lucru:sad:

Multa bafta totusi poate voi veti reusi sa faceti ceva:!:

demin2609 08-01-11 21:05

salut

protestul cu cāte 2 maşini per pompă la fiecare benzinărie din oraş este o idee foarte bună, practic īn ora respectivă o să fie NEBUNIE totală la benzinării!

hai să ne auzim cu ceea ce ne-am propus!

dany12epz 08-01-11 21:08

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 3966567)
Ca sa fiu sincer nu stiu daca veti reusi foarte multe, pentru ca la multi le este frica sau nu prea ii intereseaza asa mult, am vazut si la Craiova si peste tot este la fel nimic nu se face. A mai fost o faza mai demult cu taxa de prima inmatriculare si ce sa rezolvat? Totusi acuma sa deschidem un picut ochii 100 de persoane nu cred ca vor face mare lucru:sad:

Multa bafta totusi poate voi veti reusi sa faceti ceva:!:

Tin sa iti amintesc ca sa reusit ceva...datorita acelui protest 3 luni de zile cei care au avut masinile aduse in tara li s-a permis inmatricularea pe taxa veche.

Geox` 08-01-11 21:26

Re: salut

Quote:

Originally Posted by demin2609 (Post 3966596)
protestul cu cāte 2 maşini per pompă la fiecare benzinărie din oraş este o idee foarte bună, practic īn ora respectivă o să fie NEBUNIE totală la benzinării!

hai să ne auzim cu ceea ce ne-am propus!

Ideea merge pusa in practica in tulcea de exemplu sunt 6 benzinarii,petromu mare care il blocam noi are 10 pompe dar sunt si cu cate 4 pompe sa zic undeva la 40 de pompe in total. 40 de pompe cu cate 3 oameni la o pompa 120 oameni!Cu 150-200 de oameni blochez tot in Tulcea.
Practic ar fii usor daca am mai vb cu taximetristi si avand in vedere ca la prima intalnire am avut 30 acuma 50 poate la urmatoare avem 80 si tot asa ar fii bine!Intro luna,doua ajungem la 100-200 de masini si atunci putem face cu adevarat ceva.Ideea e ca atunci cand blochezi tot se vor creea conflicte intre romanii nostrii,asa una e cand blochezi un peco,hai doua cum a zis cineva si intru interviu in tulcea ma duc in partea celalta ca acolo nu e nimic ... cand nu ai unde sa te duci si ai nevoie urgnta o eii razna,nervii,etc etc stim cum e romanul.

ALEX_BZN 08-01-11 23:09

Cel mai bine ar fi sa blocam in capitala nu la Brasov....ne strangem din toata tara in bucuresti si atunci iese treaba buna....dar ce zici tu aici e greu..ei de abia ies cativa sa blocheze o benzinarie sau doua dintr-un oras unde locuiesc dar sa se mai si deplaseze de la un oras la altu:))

Geox` 08-01-11 23:50

Foarte adevarat alex,ei nu vin in oras dar sa mergem la bucuresti ... nu nu
Asta cu blocatu tuturor benzinariilor din oras e valabila dar la bucuresti nu pentru ca nu vine lumea.

alex PH 88 NAS 09-01-11 01:16

si dak ar venii lumea nu ai avea atatea masini k sa reusesti sa blochezi toate pompele din bucuresti

All times are GMT +2. The time now is 16:47.

- Copyright 2026 4Tuning