Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Help! Masina furata! (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/231176-help-masina-furata.html)

Reghi 06-01-11 00:18

Help! Masina furata!

Salut, in 02.01.2011 mi-a fost furata masina, un X5 din 2007 de culoare alba cu interior din piele maro. Autoturismul a fost furat dintr-o statiune montana in apropiere de Oradea si avea la momentul respectiv numarul de inmatriculare TM69HMX. Apreciez orice informatie! Ofer recompensa in cazul in care cineva va gasi aceasta masina!

Multumesc!

vlad3_07 06-01-11 00:25

Re: Help! Masina furata!

Quote:

Originally Posted by Reghi (Post 3957922)
Salut, in 02.01.2011 mi-a fost furata masina, un X5 din 2007 de culoare alba cu interior din piele maro. Autoturismul a fost furat dintr-o statiune montana in apropiere de Oradea si avea la momentul respectiv numarul de inmatriculare TM69HMX. Apreciez orice informatie! Ofer recompensa in cazul in care cineva va gasi aceasta masina!

Multumesc!

Poze?avea tuning pe ea sau era stock?....orice informatie conteaza.Oricum mai bine te duci la politie,ceea ce cred ca ai facut deja...,nu?

Reghi 07-01-11 13:31

Multumesc Vlad pentru raspuns! Am mers la politie chiar cand am realizat ca s-a furat masina, dar ma gandesc ca e bine sa ajunga informatia la cat mai multi oameni si poate daca mai e in tara masina mai am o sansa sa o gasesc... Poze o sa pun astazi sau maine dimineata pentru ca nu aveam decat la un amic si a trebuit sa astept sa se intoarca el in oras ca sa le primesc... Nu e chiar stock, bara din fata si cea din spate sunt schimbate iar grila de la radiator e argintie...
O zi buna!

vlad3_07 07-01-11 13:56

Quote:

Originally Posted by Reghi (Post 3962372)
Multumesc Vlad pentru raspuns! Am mers la politie chiar cand am realizat ca s-a furat masina, dar ma gandesc ca e bine sa ajunga informatia la cat mai multi oameni si poate daca mai e in tara masina mai am o sansa sa o gasesc... Poze o sa pun astazi sau maine dimineata pentru ca nu aveam decat la un amic si a trebuit sa astept sa se intoarca el in oras ca sa le primesc... Nu e chiar stock, bara din fata si cea din spate sunt schimbate iar grila de la radiator e argintie...
O zi buna!

Pai la mine in oras sunt vre-o 5 x5(albe),de 3 dintre ele stiam dar au mai apaut 2,si de asta am vrut sa stiu mai multe despre masina ta....eu daca o sa vad un x5 asemanator cu al tau o sa iti spun.Si mie mia fost furat scooterul cand eram mai mic si stiu cum e,politia nu a facut nimic tot eu lam gasit.

Reghi 08-01-11 16:09

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vlad3_07 (Post 3962428)
Pai la mine in oras sunt vre-o 5 x5(albe),de 3 dintre ele stiam dar au mai apaut 2,si de asta am vrut sa stiu mai multe despre masina ta....eu daca o sa vad un x5 asemanator cu al tau o sa iti spun.Si mie mia fost furat scooterul cand eram mai mic si stiu cum e,politia nu a facut nimic tot eu lam gasit.

Multumesc pentru intelegere si felicitari ca ti-ai gasit scooterul... Poate mai am si eu o speranta... am pus si poze cu masina in cazul in care mai vezi ceva...

cruizer11 08-01-11 20:42

Pai cred ca in curand poti sa te apuci sa o cauti la rusi sau la moldoveni.Cand se fura o masina dinasta mai scumpa pe acolo ajunge de obicei.:sad:

Reghi 08-01-11 20:53

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 3966528)
Pai cred ca in curand poti sa te apuci sa o cauti la rusi sau la moldoveni.Cand se fura o masina dinasta mai scumpa pe acolo ajunge de obicei.:sad:

Din pacate ase e... dar se zice ca speranta moare ultima

TheMendacious 12-02-11 13:14

gandeste.te mai bine de la cine ai cumparato sa nu fi avut dublura la cheie si gps pe ea ...

Reghi 13-02-11 15:32

Quote:

Originally Posted by TheMendacious (Post 4077530)
gandeste.te mai bine de la cine ai cumparato sa nu fi avut dublura la cheie si gps pe ea ...

Multumesc pentru sfat dar nu e cazul, masina a fost cumparata din reprezentanta.

andrei87grs 13-02-11 15:40

macar aveai casco? numai ca si de casco beneficiezi doar daca te prezinti cu toate cheile si cu actele masinii........acum o saptamana sau doua am vazut o masina similara pe un autotrailer cu remorca....dar cred ca era totusi x6......eram cu un prieten si ala avea pe platforma vreo 3 masini , doua mai vechi un golf3 si un audi parca si x5-ul sau x6 alb.... Ne miram cum de e pe platforma o asemenea masina langa celelalte 2. Autotrailerul era cu nr de bulgaria.

andrei87grs 13-02-11 15:50

acuma l-am sunat pe prietenul meu.....si zicea ca era x6.....noi mergeam catre ortisoara....si pe platforma era si un opel corsa....nu golf3.....in fine....imi pare rau ca nu prea am putut fi de folos

All times are GMT +2. The time now is 06:08.

- Copyright 2026 4Tuning