![]() |
Protest pret carburant Buzau
Pe 30 decembrie 2010 sunt anuntate proteste prin mai multe orase. Buzaul ce face? Astept sa vad daca suntem destui. Cred ca intelege toata lumea ca sub 20 masini nu are rost. Eu strang deja metal d-ala maruntel rau. Am imprimanta sa-mi pun of-ul si in scris. Cred ca fiecare dintre voi poate sa faca la fel.
Astazi mi-am facut user. Daca alte intrebari nu m-au convins in ultimii ani sa ma inregistrez aici, uite ca a facut-o pretul actual al carburantului, ca fara el nu mai are sens nici un fel de discutie, nu?:idea: |
Re: Protest pret carburant Buzau
ANUNT IMPORTANT !!!
Toata lumea ar trebui sa nu mai alimenteze de la Grupul petrolier OMV-PETROM sau de la cei ce se aprovizioneaza de la acestia : MOL si AGIP !!! TOTI AR TREBUI SA SCADEM CONSUMUL !!! RUGAM ca toti cei implicati din Bucuresti si din TARA celelalte orase PARTICIPANTE , sa isi informeze USERII forumui pe care se posteasa , listele de MESSENGER , FACEBOOK etc !!! NU UITATI !!! TREBUIE sa ii lovim acolo unde ii doare : in PROFIT !!! INCERCATI pe cat POSIBIL si ....dupe capitalul fiecaruia mai bine faceti un 500 de metri in + si alimentam de la Lukoil si ROMPETROL !!! eventual INCERCAMs a bagam o suma MAI mare sa nu mergem in fiecare zi sa bagam 20-30 lei !!! IDEAA este sa EVITAM pe cat POSIBIL OMV , PETROM , MOL si AGIP !!! |
Re: Protest pret carburant Buzau
ANUNT IMPORTANT !!!
ASTAZI 4-1-2011 , un COLEG deal nostru este invitat la emisiunea "100 minute" pe canalul ANTENA 1 ora 18:00 , in partea a 2 a emisiunii , un INVITAT supriza SI daca va fi timpul necesar se vor face cateva anunturi PUBLICE !!!! rog frumos cine vrea sa copieze acest anunt si sa le pune pe celelalte situri si forumuri din LOCALITATILE dumneavoastra |
| All times are GMT +2. The time now is 12:42. |
- Copyright 2026 4Tuning