![]() |
Limuzina
17 Attachment(s)
Cred ca mai toata lumea i-si doreste sa aive o limuzina.
Dar cati i-si permit una? Hai sa recunoastem ca nu e chiar scumpa una. A vrei facuta din fabrica. Dar una custom made ce are? Si mai scumpa? NAH. VORBE. -flex 100RON -aparat sudura 100RON -spray vopsea masina 100 RON -tabla de la fier vechi 100 RON Deci cu 400RON plus rabla din dotare=Limuzina. Ai sa zici ca asta e nebunie curata. Voi lasa pozele sa vorbeasca drept exemplu. |
Re: Limuzina
Atīta timp cīt se tine cont de masurile de siguranta si se executa o lucrare de calitate e totul OK.
Din pacate la multe exemplare din pozele de mai sus e vorba de cīrpaceli si improvizatii deosebit de periculoase. Stiu ca exista si o Dacia 1300 stretchlimo si ca un LOGAN este īn lucru: http://1.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnV...mo-Logan-5.jpg PS: īnca o treaba la care trebuie sa te corectez putin: Limuzina de fabrica nu exista. Toate sīnt CUSTOM MADE iar preturile tale īn RON nu prea iese deoarece cu preturile si materialele enumerate de tine iese eventual o cīrpaceala ce n-are ce cauta pe un drum public. :D Nasolia la europenele astea de mic litraj este, ca nu ofera nici pe departe confortul unei limuzine adevarate. Este doar o cusca de tabla de show. Cred ca daca ai fi vreun...... "pui de bani gata", pe pariu ca nu te-ai urca īntr-o astfel de limuzina LADA sau mai stiu eu ce cancer īntins cu tabla de la fier vechi :D :D :D |
loganul e DOAR PHOTOSHOP, uitate mai atent...
|
Quote:
|
Quote:
cel putin sunt mai reale decat Loganul. |
Misto table" as vrea si eu una cred ca as fi chiar tare cu una din aia, carpitura asa cum o fi:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning