Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AMERICANE (https://forum.4tuning.ro/399-americane.html)
-   -   Hummer H2 (https://forum.4tuning.ro/399-americane/21655-hummer-h2.html)

fishbone 08-08-06 01:49

Hummer H2

Ok, masina nu e a mea, a fost a batranului, s-a scapat de ea intr-un sfarsit acum vreo 2 luni si cu ceva timp in urma scriam un mini-review dupa ce a fost si pe mana mea. M-am gandit ca poate sunt unii curiosi despre cum este el, cat consuma samd asa ca reproduc si aici.

Pot sa spun ca am fost placut surprins, ba chiar as putea spune ca am ramas uimit. Aceasta monstruozitate pentru care eu nu aveam nici un fel de respect a reusit sa ma faca sa ma mai gandesc. Daca as avea banii si as avea nevoie de o masina off-road serioasa, probabil ca H2 ar fi un candidat. Cu siguranta este o masina care se duce acolo unde altele nu pot, iar rotile imense si ground clearance-ul de invidiat se scot din nametii si noroaiele cele mai serioase.

H2-ul era fully loaded. Interiorul si optiunile m-au dus cu gandul la un Cadillac Escalade, desi nu la fel de spatios sau comfortabil. Nivelul de rafinament totusi pe mine m-a surprins, nu credeam ca poate fi atat de elegant. Interior de piele, scaune incalzite si automate cu memorie, 4 zone de clima, camera video pentru parcare, GPS, sistem audio Bose, DVD playere in spate cu casti wireless, Bluetooth si o gramada altele care imi este lene sa le enumar.

La capitolul mecanica si performanta am fost si aici impresionat. Motorul de 6 litri 325 cai putere dezvolta un cuplu respectabil, ca sa nu mai zic tipica sonorizare V8 de udat chilotii ... E adevarat, masina cantarind 3 tone evident nu fuge la semafoare, dar simti ca trage hotarata fara sa ezite. Sora mea a reusit sa ma cam lase in urma la un stop in al ei Mitsubishi Eclipse GS, o masina cu jumatate din greutate si putere [155cp].
Consumul pe masura si el. Media a fost de 11 mpg, ceea ce inseamna 21 la suta in ritm de condus destul de calm. Totusi, cred ca odata ce motorul isi mai da drumul nitel deoarece nu era facut inca rodajul complet, sunt convins ca va consuma ceva mai putin, in jur de 13-15 mpg adica un 18%.

Am oprit la pompa si in timp ce faceam plinul, un negru de langa se apuca sa rada. Ma uit la el, zambesc si el imi zice zice "pariu ca o sa te coste peste o suta de dolari sa faci plinul". Eu, in sinea mea, ma gandeam ... mda, evident. Cine e suficient de cretin cat sa-si cumpere un Hummer cu ideea ca hei! Economisim bani de benzina! Evident din moment ce conduc o astfel de monstruozitate, poate ca stiu eu? Imi PERMIT sa bag benzina in ea? Adicatele, mi se rupe de cati bani fac plinul, in consecinta razi ca prostu' degeaba. Vine negrul interesat, se uita in interior, wow ce masina misto! Arata intr-adevar fain, dar cu preturile de la benzina cine-si permite asa ceva? Termin plinul. 87 litri, 65 de dolari. Imi statea pe limba sa-i zic ca probabil suma aceea reprezenta salariul lui? Am mai schimbat 2-3 vorbe si si m-a lasat in sfarsit sa-mi vad de ale mele.

Trei lucruri care m-au impresionat au fost silentiozitatea, comfortul si stabilitatea. Adicatele simti ca stai intr-o masina eleganta nu intr-un camion, iar pe viraje stramte pe macadam luate cu 45 km/ora a stat ca dulapul, desi transferul de gabarit s-a facut putin simtit in cabina. Senzatia din masina este cat se poate de misto. Este impunatoare, orice groapa sau bordura par a fi niste glume proaste, nu obstacole. Iar faptul ca poti sa le scuipi in cap conducatorilor de Cherokee-uri sau Suburbane e priceless.

Batranului nu i-a placut masina. El vrea o camila de munca si are o fixatie pe Dodge RAM 3500 Cummins turbodiesel cu roti duble pe spate. Pe el, acest H2 nu a reusit sa-l incante absolut deloc.

Masina e in mana unui individ din Tulcea, deci daca vedeti acest H2 negru cu reflectoare, stiti de unde provine. As fi dat orice sa fi putut sa-l transport eu, sa ma fi dat cu el din Franta pana in Romania.

Poze aici

Alexutzzz 08-08-06 03:40

Re: Hummer H2

masina ca masina da casa aia e mortala

fishbone 08-08-06 03:46

Care casa? Zici de ultimele doua poze?
Se numeste Mon Jardin, este localul noului proprietar, in Mahmudia langa Tulcea, dupa cum spune si denumirea pozei de altfel.
E un hotel/restaurant.
Mda ... as vrea eu o asa casa ...

Alexutzzz 08-08-06 03:55

oricum cand ai o asa masina asa dotari.... si nu o folosesti in fiecare zi merita .. chiar daca are un consum mai,...... obraznic.. sa zicem pentru buzunarele noastre;)

Nicknamed_13 08-08-06 04:56

Da...Pt mine H2 inseamna masina perfecta pt a iesii cu prietenii la o croaziera. Cea mai misto! Mare si spatioasa! Am vazut un H2 acum cateva luni aici in NZ misto rau: negru, roti de 23" cromate, garda reglabila cu hidraulice, neoane in portbagaj (plin de boxe), si dotarile de rigoare: DVD,Mp3,PS2,GPS etc etc etc! Si sa fie tot perfect avea si un claxon de vapor! Regret k nu am avut aparatu foto!
Nu inteleg cum pot unii sa spuna despre H2 k este "o cutie de carton pe 4 roti"?

fishbone 08-08-06 15:39

Ori gelozie, ori nu stiu cu ce se mananca. Nu spun ca e cea mai utila masina din lume dar dupa cum am spus, consuma rezonabil si studiind putin structura ei arata ca intr-adevar e facuta sa se catzere pe cele mai nesimtite macadamuri.

GTXR 18-08-06 21:53

1 Attachment(s)
:) a mea8)

Eugen_TL 20-08-06 15:12

da masina o stiu..f frumoasa... prin oras f rar o vezi..tot timpu' la complex e ..

andrE1 26-08-06 23:33

faina ,da ar merita si ea niste spinnere sau macar alte jante

fishbone 27-08-06 01:10

Sa fim intelesi, masina asta va fi exploatata, nu plimbata prin oras.

NightClubRacer 30-08-06 22:30

cam multe h2 prin tara,cel putin cat m-am plimbat prin ro,am vazut destule si unele aveau si spinnere. :D

Xel'Naga 30-08-06 22:35

cum se zice H2 un classic in viata :lol:

NightClubRacer 01-09-06 13:34

adevarat! :D

EMIL_PLETOSU 24-03-07 12:59

am fost de curand cu grand cherokee-ul la o revizie la un service de masini americane si desi a mea e din 95 au zis ca hummer-urile sunt f proste dpv tehnic..si chiar aveau vreo 3H2 SI 2H3 cu probleme la cutie la directie etc...eu in 160mii de km cu grand cheroke-ul nam avut nici o prb...

fishbone 24-03-07 13:48

H2-urile sunt fiabile, dar nu perfecte.

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning