![]() |
E30 - high tech - Fost 2,5 turbo
4 Attachment(s)
Salut, sunt un urs de bucuresti.
an fabricatie 86. 4 usi.. familist convins suspensie de e36 motor 2,5 turbo nu arata f bine acum, dar in viitor va fi mai aranjat. |
Re: E30 2,5 turbo
Quote:
|
daca nu confund masina ai fost vineri pe la master tuner??
|
A inceput nebunia cu turbo si la noi, felicitari pentru masina, pe la cati cai esti acum? motorul are interne sau e inca stock? Ce setup ai (turbina / presiune)?
Banuiesc ca acolo unde sunt siliconicele alea pe admisie, e defapt taiata admisia pentru un flow mai mare? |
he he he ... ai aparut pe aici :D bine ai venit !
|
Quote:
|
se anunta grav......;)
spor...si fara incidente...... |
Felicitari pentru masina si multulesc inca odata pentru ajutorul acordat cu electrica.
|
din cate am citit in alte posturi ,masina ar avea intre 350-400 cai , interne stoc, turbina t3/t4 presiune 1,1 soft custom si electronica de m50
foarte tare masina ,asteptam mai multe detalii ,poze filme ,etc. felicitari !! |
arata grav de tot.2.5Turbo mananca pamantul.felicitari pentru masina.imi place foarte mult culoarea.un urs foarte frumos.felicitari!
|
Quote:
|
Presiune 1.1 cu interne stock? Oare? Si daca da, pentru cat timp? :lol:
|
Quote:
|
totusi 1.1bari pe adimisie mi se pare cam mult cu interne stock,o fi el decompresat dar foarte multi km nu il va tine daca merge mai linistit,apai daca ii da forja......atunci cred ca se va bucura 3 zile de ea:)))..
t3/t4 nu e cam mare pentru 2.5?se simte km dupa 4500rpm oricum bafta si super culoare |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning