![]() |
please helpppp
Buna! am si eu o problema va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am cumparat recent un matiz de la unicredit leasing ( masina a fost recuperata de la proprieterul care nu si-a mai platit ratele si mi-a fost vanduta mie) dar nu are talon. ce trebuie sa fac ca sa scot un nou talon? eu m-am tot plimbat pe la pipera, pe la unicredit si nu gasesc nicio solutie. mi se cere itp-ul dar fara talon nu poate fi obtinut nu? va rog daca puteti sa-mi raspundeti ca nu stiu ce sa mai fac. multumesc!!
|
Re: please helpppp
Quote:
Unicredit trebuie sa rezolve problema, ameninta-i cu protectia consumatorului daca sunt "ocupati". |
Cum ai reusit sa cumperi masina fara talon??? CIV ti-a dat la ea??? Poti sa consideri ca e masina furata... Du-te la UniCredit si fa gura mare, scandal etc, pt ca daca ii iei cu frumuselu o sa mai iei talonu de Craciun...
// de curiozitate, cat ai dat pe Matiz? date masina: an, km, etc... |
Pai Unicredit ar trebui sa rezolve treaba doar e a lor! Chiar daca tu ai luat-o cu banii jos si esti proprietara ei au rol de vanzator, deci trebuie sa iti dea toate actele.
Nu se poate declara ca si pierdut si sa iti faca altul? |
firma de leasing trebuie sa te rezolve cu talonul. doar ei pot face acest lucru.
|
Quote:
|
Quote:
|
din pacate nu am un raspuns concret sa iti dau doar presupuneri:
1. Daca vechiul proprietar ar fi pierdut talonul, un nou talon putea fi cerut doar de firma de leasing nicidecum de proprietar. 2. Din moment ce nu ai avut niciodata talon (in evidenta celor de la politie apare acest lucru) cum sa sustii ca ai avut si s-a pierdut? Din nou ... Firma de leasing ar trebui sa rezolve problema dar cum ei se spala pe maini hai sa studiem putin problema tu ai cartea de identitate a masinii? Sau ... In afara de contractul de vanzare-cumparare ce ai? Ai trecut pe la rar deja? Sau inca nu ... Ce demersuri ai facut pana acum? |
Quote:
|
Quote:
|
Acum am obs ca esti fata.... Bun, deci. Iei frumos pe prietenu/logodnicu/sotu si mergi la ei cu tupeu, si le zici ca nu poti sa inscrii masina pana nu ai talon, le explici ca ai fost la politie si ca ei sunt obligati sa depuna cererea aia sa le dea alt talon! Trebuie sa faci presiuni la ei pt ca altcineva nu poate scoate talonul! Chiar daca spui la politie ca abea ai cumparat masina si "l-ai pierdut dupaia", tot la Unicredit o sa te trimita!! Succes si sa ne spui ce ai rezolvat!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning