![]() |
Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
166 Attachment(s)
Salutare dragi colegi de forum! Am revenit din nou cu noutati,de aceasta data cu alta masina. Aceasta masina fiind DACIA 1310 L din 1998(a-ti vazut-o pe topicul "O Dacie La A Doua Tinerte DB 04 SNR SNR-ica) Masina a fost masina de patron, au fost 14 masini la fel ca aceasta...masina la prima vedere a fost grozava...Dar sub acele "haine" ale masinii se afla numai rugina...:rolleyes2 Asadar, ne-am hotarat sa o restauram cap-coada, masina a avut tinichigerie facuta ca la carte...aranjata din bara-n bara facuta tinichigerie, vopsitorie, antifonare 2 straturi interior, exterior, insonorizare compartiment motor, schimbat aripa stanga fata nu stiu sigur de ce este(connex sau uzina) vopseaua este un gen albastru jandarm, de cand ne-am apucat de ea am facut urmatoarele: Frane spate-fata, bucsaraie, pivoti, bucsi bascula, bucsi tiranti, capete bara, discuri frana schimbate, etrieri noi(numai cel din dreapta) racoarde frana, placute frana si cam atat la partea directie-frane. Am ajuns la partea motor-cutie:D La motor si cutie s-au facut urmatoarele: Cumparat cuzineti biela, cuzineti palier, semilune, semering distribuite semering palier am curatat camasile si pistoanele si ne pregateam sa le montam...cand da-m peste o mica mare foarte mare problema! :!: ajunse-sem la pistonul nr. 3 si el avea o problema...era fusta pistonului sparta...din pacate nu s-a ma putut face nimic...in scurt timp de la zari-rea problemei am cumparat un set motor de 1.6 care era aproape nou nout nici nu se luase vopseaua neagra de pe pistoane, i-am luat la curatat si spalat si am zarit la camasa nr.3 fusta putin ciupita, am controlat si pistoanele si aveau joc la bolturi, deci? Set bun de nimc...pana la urma am cumparat set motor 1.4 pe cupru(la garniturile de camasi ma refer, sti-ti despre ce e vorba) si am terminat treaba cu fiarele vechi:D motorul acum este incheiat vopsit curatat aranjat doar sa il urcam sus pe masina :D in curand poze recente foarte recente cu masina :twisted:
|
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
si vor mai veni poze pe parcurs cu ce am mai facut la masina...oricum nu prea mai sunt multe de facut, doar cateva maruntisuri:lol:
|
Sa stii ca imi place...dar ideea e sa o pastrezi asa...adica fara cacaturi din targ pe ea....reconditionata...si aia e.
|
Quote:
|
Quote:
La ce chestii de bun gust te-ai mai gandit? |
Frumos lucrat,imi place!!
Indicat ar fi sa o tii simpla pentru ca nu prea mai sunt Dacii in stare buna pe strazi si oricum va iesi in evidenta. |
Quote:
|
Quote:
|
25 Attachment(s)
Salutare! Am revenit cu noutati:D am asamblat unele parti ale motorului care este aproape gata:D si daca tot am facut cate ceva, trebuia sa fac si poze ca lumea sa vada munca depusa la aceasta masina :twisted: si am mai vopsit unele componente cum ar fi: Chiuloasa intr-o culoare argintie la fel ca ea MD10 ii spune este o vopsea care in maxim maxim am spus:lol: 10 minute se usuca, am vopsit delcoul negru ca sa dea bine intre rosu si argintiu8) am izolat frumos sa nu intre in el si i-am dat un strat negru si a iesit grozav am vopsit suruburile de la pompa apa si fulie motor8) le-am asamblat, si sa nu crede-ti ca delcoul este pus asa la nimereala acolo :no: este pus exact cum a fost scos :ballbounc si am mai facut poze la cum arata masina acum, nu prea curata...dar v-a fi ;) are timp sa fie curata de aici in:yes::crazy:colo
|
bafta in continuare e bine ca esti atent la detalii...imi place...
|
Quote:
|
frumos a iesit motorul,bafta in continuare
|
e bine asa...
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cosmin-SNR īn primele poze dacia ta era albastru deschis metalizat şi acum este albastru īnchis metalizat sau cum zici tu " albastru jandarm" Arată mai bine īn culoarea asta "albastru jandarm" ! Īmi place şi cum ai vopsit motorul ! App uite nişte chesti de bun gust ! Sper să-ţi placă ! :D Numai că dacia ta nu o să fie ca cea gri din poză ! o să aibe decāt semnalizatoare albe şi jante Gotti ! ;) Geamurile o să fie negre şi doar pe spate ! Culoarea ei rămāne albastru jandarm ! Mi-ai zis tu pe mess ! Scuze de off topic !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:01. |
- Copyright 2026 4Tuning