![]() |
Info pentru calatorie
Baieti, prieteni...in vara asta este pobsil sa tranzitez Albania sau Kosovo.
intrebarea mea este: stiti cumva daca sunt probleme in zona, ati fost careva, la ce sa fim atenti.De Kosovo stiu, dar as vrea mai multe informatii. Ruta ar fi Romania-Bulgaria-Grecia-Albania/Kosovo-Serbia-Croatia-Slovenia-austria-ungaria-Romania.Cam astea ar fi.Deci daca aveti informatii sau ceva de spus, va rog mult sa ma ajutati cu informatii!! |
Re: Info pentru calatorie
In Albania sa faci foarte mare atentie, la fel si in Serbia. Eu abia am venit de la sarbi, am fost in Belgrad cu doi prieteni. Respecta regulile si incearca sa fi cat mai diplomat. Nu stiu exact ce vei face, dar in caz de e vorba de distractie ai mare grija cu fetitele vesele... probabil stii povestea.
Drum bun. |
Nu-ti fa probleme in privinta sarbilor,kosovarilor,croatilor.Sunt mult peste noi la comportament.Am stat vreo 8-9 luni in zona Muntenegru-Kosovo,1 an si in Belgrad-Serbia si 9 luni in Croatia.Nu am avut absolut nici o problema.
|
Quote:
Multumesc de urare. Quote:
In rest, numai bine la toti si daca mai aveti ceva sa imi ziceti, chestii din trafic sau evenimente care le-ati avut in Peninsula Balcanica, sunteti liberi sa va exprimati, astept orice!!:lol::lol::hug::hug:Multumesc la toti:!::!: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:22. |
- Copyright 2026 4Tuning