![]() |
durata minima a scolii de soferi?
sal, de maine ma apuc si eu de scoala de soferi. A vorbit azi cu instructorul si mi-a spus ca durata minima a scolii este prin lege de 2 luni, eu am citit pe alte site-uri de 30zile doar. Am cautat si un codul rutier si in cele 3 ordine a MAI din 2006 2009 si acu in febr 2010, in niciunul nu precizeaza durata minima a scolii de soferi, doar durata de 15zile dintre examenele auto, daca ai fost declarat respins.
Poate cineva sa ma lamureasca in aceasa privinta? Exista inradevar o durata minima a scolii de soferi? (in afara de cele 30 ore care trebuie efectuate) |
Re: durata minima a scolii de soferi?
Quote:
|
nu stiu de asa ceva,dar eu am inceput scoala pe 1 dec. si am luat permisul pe 14 ian.(din care 3 saptamani nu am facut nimic),totul depinde de instructor si de tine (in sesul de cat de pregatit esti)
|
scoala trebuie sa dureze minim 5 saptamani ( 4 sapt pregatirea practica + 1 sapt. pregatirea teoretica)...
eu am inceput scoala pe 2 mai.. si pe 10 iunie am fost sa-mi ridic permisul perioada dintre examene ( in cazul in care ai fost respins.. la prima transa) este de 16 zile lucratoare... Bafta la examen ! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:56. |
- Copyright 2026 4Tuning