![]() |
Sfat cumparare eclipse
Am gasit un Mitsubishi Eclipse din 97, la 180.000 de km, la pret de 7700 euro. Masina este inmatriculata.
Ce ziceti despre pret? e rezonabil?? Se merita masina??? Piesele pt masina sunt usor de gasit??? sunt foarte scumpe??? Rog pe cei care cunosc sa ma ajute. P.S. orice sfat in puls e bine venit. Va multumesc!!! |
Re: Sfat cumparare eclipse
chair nimeni nu poate sa dea un sfat???
|
salut ...
pune mai multe detalii daca se poate in legatura cu masina ... |
E o masina veche totusi...are multi km...piesele sunt scumpicele....dar daca tie iti place in mod deosebit acea masina....cumpar-o....desi eu unul ti-as recomanda ceva mai nou
Succes |
180.000km sunt cam mult si ai grija ca piese sunt cam scumpe tinand cont de anul fabricatie si mai alea ca nu e o europeana. in schimb masina mi se pare superr ok :lol: o poti modifica frumos
|
Quote:
|
O sugestie inainte de cumparare du-o la un Tester sa vezi ce zice aceiia de acolo la lokk o faci super fain zic io .Parerea mea. ;)
|
In general masinile astea sport sunt omorate.
|
E prea scumpa in banii astia.Si e prea veche(nu stiu de ce cere asa mult proprietarul)Dak lasa la pret e ok dar sa fie pe la 6000 altfel e scumpa,si consumabilele sunt foarte scumpe la astfel de masina.O planetara la o celica din 1996(20.000.000.lei,plus k dureaza pana ti-o aduce,a platit un prieten,dupa ce a dat cu ea intr-o groapa)
|
Neaparat cu ea pe stand ! Pentru ca la Eclipse se mai pierd niste cai odata cu anii si kilometrii ! La un tester ceva ! Dar oricum pretul mi se pare cam mare pt 180.000 km ! Alegerea e a ta ! i in fond daca merge bine si e intretinuta nu vad de ce sa nu o iei !
|
Ce tot vorbiti? Pretul este cat se poate de corect pt masina aceasta. Ce, ar trebui sa coste cat un passat comun? Sau un golf 3? Este deosebita si exclusiva deci asta genereaza pretul. Domnu cojocariu, dupa o groapa nu ar trebui sa se duca planetara, si nici nu e 20.000.000. Eu am rezolvat cu 12 milioane la a mea. Consumabilele nu sunt mai scumpe ca si bmw si mercedes. Deci eu ca posesor de japoneza zic ca merita din plin!
|
Quote:
|
ce va asteptati la ani ei sa aiba 50.000km si mie mi se pare ok avand in vedere ca este o masina deosebita si foarte frumoasa . mie imi place mai mult ca modelul nou de eclipse mi se pare cel mai reusit model al lor :P
bne acum depinde mult cum arata masina .iote un amik vinde eclipse din '92 2000 16v cu 4800 ce vrei mai mult avand in vedere ca este un model mult mai urat ...estetic vorbind :) potential de tuning la exterior ai garla dar la motor e mai complicat in afara de chip ,evacuare si filtru sport nu prea vad cum sa ii ridici caluti avand in vedere ca e aspirat ....(costa mult prea MULT!!!!!!!!!) si nu prea ai garantie ....... in fine parerea mea ca posesor de japoneza e ca merita o japoneza mai ales pentru spectacol .....si credema japonezele sunt fiabile :D |
cred ca e cam scumpa .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning