![]() |
Probleme la instalatia electrica - Renault 11
am un r11 de 1,4 benzinar si am o problema! recent a constatat ca se incinta firele de la contact foarte tare(la 2 liniutze a iesit si ceva fum) ma poate ajuta cineva? sa fie oare de la statie? si tub? pt ca sunt puse tot pe contact! unde era candva linia de cass! ma poate ajuta cineva? si m-ar mai interesa si ceasuri albe pt plansa de bord! daca stiti pe cineva sau ceva! ;)
|
Re: Probleme la instalatia electrica - Renault 11
am ma intalnit o problema d genu dar la o dacie .. eu cred k este contactu de vina .. si parerea mea e sa iti legi statzia si tubu direct de la baterie .. eu asa am facut la toate masinile care leam avut si nu am avut probleme de genu ....
|
[QUOTE=luispeed;450662]...sa fie oare de la statie? si tub? [QUOTE]
!!!!!!!! Statia nu se leaga niciodata pe contact ,ci direct pe baterie prin siguranta separata si cabluri de sectiune mare (6-8 mm in functie de puterea consumata) |
Eu ce sa mai spun...ca nu am pus statie am pus pe o dacie 1410 din 1998 un casetofon de logan ... si cand il dau mai tare de 18-20...a sha..se inchide ca prostu..si se deshide...si casetofonu este nou e luat de la reprezentantza...nu stiu carei ideea..ca numa de la baterie direct merge si se aude super tare ...... nu jtiu ce sai fac..jtie cum vreunul?o solutie/ceva?
|
Quote:
ori sunt boxele prea mari ori curentul consumat cand dai mai tare e insuficient si intra protectia. Incearca sa tragi fir cu siguranta direct de la baterie si vezi urmarile..... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:02. |
- Copyright 2026 4Tuning